Lägg till katalog till företagets plats

Åtgärden Lägg till katalog till företagsplats lägger till en specifik katalog till den företagsplats som utlöser arbetsflödet.

På den här sidan

Fält

Åtgärden Lägg till katalog till företagsplats innehåller följande fält.

Fält som används i åtgärden Lägg till katalog till företagsplats.
Fält Beskrivning
Katalog Krävs. Det innehåller ID för katalogen som ska läggas till i företagets plats.

Utlösare

Åtgärden Lägg till katalog till företagsplats kan användas med följande utlösare:

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en katalog till en företagsplats när en företagsplats skapas

I det här exempelarbetsflödet läggs en katalog till en företagsplats när en företagsplats skapas.

API-uppgifter

För mer information, granska mutationen catalogContextUpdate.