Kundkonto aktiverat

Utlösaren Kundkonto aktiverat startar ett arbetsflöde när en kundprofil blir ett kundkonto. Den här statusändringen inträffar när en kund accepterar en e-postinbjudan om att skapa ett konto eller när de skapar ett konto under betalningen i kassan i din webbutik.

Den här utlösaren tillämpas endast på klassiska kundkonton. Se Kundkonton för mer information.

Åtgärder

Följande åtgärder kan användas i arbetsflöden som startar med utlösaren "Kundkonto aktiverat".

Exempel

Exempel på ett arbetsflöde som lägger till en kund-tagg när ett kundkonto aktiveras

I det här exempelarbetsflödet läggs en kundtagg till när ett kundkonto har aktiverats.

Test av utlösaren ”Kundkonto aktiverat”

Skicka ett e-postmeddelande för att skapa ett kundkonto och svara på kontoinbjudan i e-postmeddelandet för att testa ett arbetsflöde som börjar med denna utlösare.

API-detaljer

Med utlösaren "Kundkonto aktiverat" kan åtgärder vidtas med "Customer Graphql API"-objektet.