Kundekontoen er deaktivert.

Utløseren Kundekonto deaktivert starter en arbeidsflyt når en bruker i organisasjonen eller en tredjepartsapp deaktiverer en kundekonto i Shopify-administrator.

Denne utløseren gjelder bare for klassiske kundekontoer. Se Kundekontoer for mer informasjon.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Kundekonto deaktivert.

Eksempel:

Et eksempel på en arbeidsflyt som legger til en kundetagg når en kundekonto deaktiveres

I dette arbeidsflyteksempelet opprettes en kundetagg når en kundekonto deaktiveres.

Teste utløseren Kundekonto deaktivert

Deaktiver en kundekonto for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Ved å bruke utløseren Kundekonto deaktivert kan det utføres handlinger med Customer Graphql API-objektet.