Tilaussopimus luotu

Tilaussopimuksen luoma käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus luo tilaussopimuksen.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät tilaussopimuksen luomalla käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää tunnisteen asiakkaalle, kun tilaussopimus luodaan

Tässä esimerkkityönkulussa asiakkaalle lisätään tunniste, kun tilaussopimus luodaan.

Tilaussopimus luotu ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata käynnistimellä käynnistyvää työnkulkua, luo tilaus myyntipaikan kautta.

API-tiedot

Tilaussopimuksen luoma käynnistin mahdollistaa SubscriptionContract Graphql API -objektilla suoritettavat toiminnot.