Jakelutilaukset yhdistetty

Jakelutilaus yhdistetty ‑käynnistin käynnistää työnkulun, kun joko sinä tai kolmannen osapuolen sovellus yhdistätte jakelutilauksen. Tätä käynnistintä käyttävät työnkulut käsittelevät juuri yhdistettyä jakelutilausta ja kaikkia sen rivikohtia.

Toiminnat

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Jakelutilaus yhdistetty ‑käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lähettää sähköpostiviestin, kun jakelutilaus on yhdistetty

Tässä esimerkkityönkulussa sisäinen sähköpostiviesti lähetetään, kun jakelutilaus on yhdistetty.

Jakelutilaus yhdistetty ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tätä käynnistintä aloittavaa työnkulkua, yhdistä jakelutilaus Shopify Adminissa tai ota yhteyttä kolmannen osapuolen jakelupalveluun tai tilaushallintasovellukseen ja kysy, miten voit tehdä testitilauksen.

API-tiedot

Jakelutilaus yhdistetty ‑käynnistin mahdollistaa toiminnot, jotka toteutetaan Fulfillment Order Graphql API ‑objektin ja Order Graphql API ‑objektin kanssa.