Tilauksen laskutusyrityksen epäonnistuminen luotu

Tilauksen laskutusyrityksen epäonnistuminen käynnistää työnkulun, kun tilauksen laskutusyritys epäonnistuu.

Annettavat tiedot

Seuraavat tiedot annetaan työnkuluille, jotka käynnistyvät Tilauksen laskutusyritys epäonnistui -käynnistimellä.

Työnkuluille käynnistimen avulla annettavat tiedot.
Tiedot Oikeuksien kuvaus
Tilauksen laskutusyritys Epäonnistunut tilauksen laskutusyritys. Mahdollistaa pääsyn GraphQL Admin API:n Tilauksen laskutusyritysobjektiin
Tilaussopimus Luotu tilaussopimus. Mahdollistaa pääsyn GraphQL Admin API:n Tilaussopimusobjektiin

Käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata aktiivista työnkulkua, joka alkaa tällä käynnistimellä, voit:

• päivittää tilauksen maksutavan Shop Payssa käyttäen luottokorttinumeroa 4000000000000002. Luo sitten tilausta vastaava laskutusyritys, jolloin palvelin lähettää webhookin,
  • Päivitä tilauksen maksutapa käyttämällä luottokorttinumeroa 4000000000009995 Stripen kanssa. Yritä sen jälkeen tilauksen laskutusta. Webhook laukeaa.