Opdater bemærkning om kunde

Handlingen Opdater bemærkning om kunde opdaterer bemærkningerne på en kundes side for den kunde, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Opdater bemærkning om kunde indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Opdater bemærkning om kunde”.
Felt Beskrivelse
Bemærk Den bemærkning, der skal anvendes på kunden.

Udløsere

Handlingen Opdater bemærkning om kunde får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Kunde-id, identificerer den kunde, der skal opdateres. Kunde-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Opdater bemærkning om kunde kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer en bemærkning til en kunde, når vedkommende afgiver en ordre med høj risiko

I dette eksempel på et workflow, får en kunde tilføjet en bemærkning, når han eller hun afgiver en ordre med høj risiko.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen customerUpdate.