Opdater bemærkning for firmalokation

Handlingen Opdater bemærkning for firmalokation opdaterer bemærkningerne på en firmalokation for den lokation, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Opdater bemærkning for firmalokation indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Opdater firmalokationsbemærkning”.
Felt Beskrivelse
Bemærk Bemærkningen, der skal anvendes på firmalokationen.

Udløsere

Handlingen Opdater bemærkning for firmalokation får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Firmalokation-id, identificerer den firmalokation, der skal opdateres. Firmalokations-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Opdater firmalokationsbemærkning kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer en bemærkning til en firmalokation, når der oprettes en ny firmalokation

I dette eksempel på et workflow føjes der en bemærkning til en firmalokation, når der oprettes en ny firmalokation.

API-detaljer

Hvis du vil vide mere, kan du se mutationen companyLocationUpdate.