Send faktura for ordrekladde

Handlingen Send faktura for ordrekladde sender en mailfaktura for den ordrekladde, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Send faktura for ordrekladde indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Send faktura for ordrekladde”.
Felt Beskrivelse
Modtagers mailadresse Påkrævet. Modtagerens mailadresse.
Afsenders mailadresse Påkrævet. Afsenderens mailadresse, som kan være butikkens mailadresse eller en af medarbejdernes kontomailadresser.
Emne Påkrævet. Mailfakturaens emne.
Tilpasset besked Valgfri. En valgfri brugerdefineret besked, der skal inkluderes i mailen.

Triggere

Handlingen Send faktura for ordrekladde kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en faktura for en ordrekladde, når der oprettes en ordrekladde

I dette eksempel sendes en faktura for en ordrekladde til kundens mailadresse, når der oprettes en ordrekladde.

API-detaljer

Hvis du vil vide mere om at sende fakturaer for ordrekladder, kan du se mutationen DraftOrderInvoiceSend.