Tilføj varelinje for ordre

Handlingen Tilføj varelinje for ordre føjer en produktvariant til den ordre, der starter workflowet. Denne handling kan bruges til at tilføje en gratis eller betalt produktvariant, som du vil opkræve penge for.

Handlingen Tilføj varelinje for ordre kører, når betalingsprocessen er gennemført, så kunderne kun kan se varelinjen, hvis de ser deres ordre.

På denne side

Felter

Handlingen Tilføj varelinje for ordre indeholder følgende felter.

Felt Beskrivelse
Produktvariant Påkrævet. Klik på knappen Gennemse i dette felt for at vælge en produktvariant i din butik.

Dette felt understøtter også et manuelt indtastet GID for produktvarianten for at identificere det produkt, der skal føjes til ordren. Formatet på GID'et er gid://shopify/ProductVariant/ efterfulgt af variantens id-nummer.

Lad os f.eks. sige, at du besøger en side for en variant i Shopify-administratoren. Webadressen i browserens adresselinje er https://admin.shopify.com/store/shopname/products/1234567/variants/36485954240671. Variant-id'et er 36485954240671, og produktvariantens GID er gid://shopify/ProductVariant/36485954240671.
Antal Påkrævet. Antallet af produkter, som workflowet føjer til en ordre. Antallet skal være større end nul. Dette felt understøtter Liquid. Al Liquid skal evalueres til et tal, ellers resulterer det i en kørselsfejl.
Tillad duplikerede varianter Når dette felt markeres, føjer workflowet variantantallet til ordren. Dette gælder også, selvom varianten allerede er en del af ordren.
Send ordreopdateringer til kunden via mail Når dette felt markeres, giver workflowet besked til kunden omkring alle ændringer af ordren, herunder yderligere betalinger.
Bemærkning til ordrens tidslinje Når der angives en tekst, tilføjer workflowet den som en bemærkning på ordretidslinjen.

Udløsere

Handlingen Tilføj varelinje for ordre får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal have tilføjet linjerne. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Tilføj varelinje for ordre kan bruges i workflows, der har handlingen Hent ordredata, eller udløsere, der indeholder en ordre, som f.eks.:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer varelinjer, når der oprettes en ordre med en pris på over 10.000

I dette eksempel på et workflow, føjes en gratis vare til en ordre, når ordrens pris er over 10.000 USD.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen order​Edit​Add​Variant.