Abonnementskontrakten er blevet opdateret

Udløseren Abonnementskontrakten er blevet opdateret starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp opdaterer en abonnementskontrakt.

Felter

Udløseren Abonnementskontrakten er blevet opdateret indeholder de følgende felter, der kan bruges i betingelser og handlinger samt til at hente data til workflowet:

Felter i udløseren Abonnementskontrakten er blevet opdateret.
Felt Beskrivelse
Abonnementskontrakt Den abonnementskontrakt, der blev opdateret.
Kunde Den kunde, som den opdaterede abonnementskontrakt tilhører.
Shop Butikken, hvor kontrakten blev opdateret.

Handlinger

Fordi udløseren returnerer felterne Abonnementskontrakt, Kunde og Butik, kan handlinger, der kræver disse felter, bruges med udløseren, f.eks.:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer et tag til en kunde, når en abonnementskontrakt opdateres

I dette eksempelworkflow føjes der et tag til en kunde, når en abonnementskontrakt opdateres.

Test af udløseren Abonnementskontrakten er blevet opdateret

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du oprette et abonnement via butikslayoutet og derefter redigere den resulterende abonnementskontrakt via den abonnementsapp, du har installeret. Hvis du bruger en abonnementsapp fra tredjepart, kan du få mere at vide i appens dokumentation til, hvordan du redigerer en kontrakt. Hvis du bruger førstepartsappen Shopify Subscriptions, kan du få mere at vide i den relevante dokumentation om, hvordan du redigerer en kontrakt.

API-detaljer

Med udløseren Abonnementskontrakten er blevet opdateret kan du foretage handlinger med SubscriptionContract Graphql API-objektet.