Ordren blev slettet

Udløseren Ordren blev slettet starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en ordre.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren blev slettet.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en ordre slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en ordre slettes.

Test af udløseren Ordren blev slettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du slette en ordre.

API-detaljer

Med udløseren Ordren blev slettet kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet.

Slettede objekter er ikke tilgængelige i API'en. Ordre-id'et er den eneste detalje, du kan få, når en ordre er blevet slettet. Andre detaljer er ikke tilgængelige.