Sende mail med ordrestatusopdateringer

Når du bekræfter eller afsender ordrer, kan dine kunder automatisk modtage et link til deres ordrestatusside via mail. Hvis du automatisk vil inkludere et link til ordrestatussiden i leverings- og ordremails, skal du udføre følgende trin.

Trin 1: Opsæt dine mailskabeloner

Mailskabeloner styrer, hvilke oplysninger der sendes til kunder. Du kan bruge Shopifys standardmailskabeloner eller tilpassede mailskabeloner. Følgende mailskabeloner kan indeholde et link til ordrestatussiden:

• Ordrebekræftelse
  • Leveringsbekræftelse
  • Opdatering vedrørende levering

Hvis du vil opsætte disse mails, så de linker til dine kunders ordrestatusside, skal du vælge den mulighed, der bedst beskriver dig:

Jeg har ikke tilpasset mine mailskabeloner til ordrebekræftelse eller levering

Hvis du bruger Shopifys standardskabeloner, indeholder dine mailskabeloner automatisk et link til kundens ordrestatusside.

Følg disse trin for at tilføje et trackingnummer:

1. Føj trackingnumre til dine ordrer. Linket til ordrestatussiden sendes automatisk via mail til kunden, når du opdaterer ordrer med trackingnumre.
  2. Test funktionaliteten.

Kontrollér, om dine mailskabeloner er blevet tilpasset

Jeg har tilpasset mine mailskabeloner

Da du har tilpasset din skabelon til ordrebekræftelse, leveringsbekræftelse eller opdatering vedrørende levering, kan Shopify ikke inkludere et link til ordrestatussiden i mails.

Hvis du vil inkludere et link til ordrestatussiden i en tilpasset mailskabelon, skal du gøre et af følgende:

Føj webadresse for ordrestatus til dine mailskabeloner manuelt

Du kan føje Liquid-kode til skabelonerne for Leveringsbekræftelse, Opdatering vedrørende levering og Ordrebekræftelse for at sikre dig, at dine mails vedrørende ordre og levering indeholder ordrestatussens webadresse link til dine kunder.

Fremgangsmåde:

Du kan ændre denne besked, så den passer til dit brand. Det eneste krav er at kopiere (ctrl + C på en pc eller command + C på en Mac) og indsætte (ctrl + V på en pc eller command + V på en Mac) koden {{ order_status_url }} nøjagtigt, som den vises her.

Trin 2: Føj et trackingnummer til en ordre

Når dine mailskabeloner er opsat til at sende et link til ordrestatussiden, skal du tilføje trackingnumre i dine ordrer.

Trin 3: Test funktionaliteten

Når du har opsat dine mails med ordrestatus, skal du teste betalingsoplevelsen ved at afgive en testordre. Dette er vigtigt, hvis du har tilføjet kode i feltet Yderligere scripts, eller hvis du har tilføjet tilpasset kode fra en tredjepartsapp.

Fremgangsmåde:

1. Følg vejledningen til afgivelse af en testordre. Brug din mailadresse, når du betaler, og vælg et understøttet fragtfirma.
  2. Klargør ordren og føj et trackingnummer til den i din Shopify-administrator.

Hvis du bruger en tredjepartsapp og bemærker noget usædvanligt, kan der være en konflikt med kundekode fra en tredjepartsapp. Kontakt appudvikleren for at løse dette problem. Du kan finde dennes oplysninger ved at søge efter appens navn i Shopify App Store.