Sende e-mail med ordrestatusopdateringer

Når du bekræfter eller afsender ordrer, kan dine kunder automatisk modtage et link til deres ordrestatusside via e-mail. Hvis du automatisk vil inkludere et link til ordrestatussiden i leverings- og ordre-e-mails, skal du udføre følgende trin.

Bemærk: Shopifys sms-skabeloner indeholder et link til ordrestatussiden.

Trin 1: Konfigurer dine e-mailskabeloner

E-mailskabeloner styrer, hvilke oplysninger der sendes til kunder. Du kan bruge Shopifys standard-e-mailskabeloner eller tilpassede e-mailskabeloner. Følgende e-mailskabeloner kan indeholde et link til ordrestatussiden:

• Ordrebekræftelse
  • Leveringsbekræftelse
  • Opdatering vedrørende levering

Hvis du vil konfigurere disse e-mails, så de linker til dine kunders ordrestatusside, skal du vælge den mulighed, der bedst beskriver dig:

• Jeg har ikke tilpasset mine e-mailskabeloner.
  • Jeg er usikker på, om mine e-mailskabeloner er blevet tilpasset.
  • Jeg har tilpasset mine e-mailskabeloner.

Jeg har ikke tilpasset min ordrebekræftelse eller mine skabeloner til e-mails vedrørende levering

Hvis du bruger Shopifys standardskabeloner, indeholder dine e-mailskabeloner automatisk et link til kundens ordrestatusside.

Følg disse trin for at tilføje et trackingnummer:

1. Føj trackingnumre til dine ordrer. Linket til ordrestatussiden sendes automatisk via e-mail til kunden, når du opdaterer ordrer med trackingnumre.

2. Test funktionaliteten.

Jeg er usikker på, om mine e-mailskabeloner er blevet tilpasset

Hvis du er usikker på, om du eller en af dine medarbejdere tilpassede dine e-mailskabeloner, kan du tjekke det på følgende måde:

1. I afsnittet E-mailskabeloner skal du klikke på e-mailskabelonen Ordrebekræftelse. Hvis du har tilpasset en e-mailskabelon, findes knappen Gendan til standard nederst på skabelonsiden.

- Hvis knappen Gendan til standard vises, skal du følge nedenstående trin for tilpassede skabeloner. - Hvis knappen Gendan til standard ikke vises, skal du følge ovenstående trin for standardskabeloner.

1. Gentag disse trin for e-mailskabelonerne Leveringsbekræftelse og Opdatering vedrørende levering.

Jeg har tilpasset mine e-mailskabeloner

Da du har tilpasset din skabelon til ordrebekræftelse, leveringsbekræftelse eller opdatering vedrørende levering, kan Shopify ikke inkludere et link til ordrestatussiden i e-mails.

Hvis du vil inkludere et link til ordrestatussiden i en tilpasset e-mailskabelon, skal du gøre et af følgende:

• Klik på Gendan til standard (dette sletter samtlige tilpasninger, du har foretaget).

• Føj webadressen for ordrestatus til dine skabeloner manuelt.

Advarsel! Hvis du klikker på Gendan til standard, kan det ikke fortrydes, og det sletter alle tilpasninger af e-mailskabeloner, du har foretaget.

Føj webadresse for ordrestatus til dine e-mailskabeloner manuelt.

Du kan føje Liquid-kode til skabelonerne for Leveringsbekræftelse, Opdatering vedrørende levering og Ordrebekræftelse for at sikre dig, at dine e-mails vedrørende ordre og levering indeholder ordrestatussens webadresse link til dine kunder.

Fremgangsmåde:

1. Klik på den skabelon, du vil redigere, for at åbne den i online-editoren.

2. Find følgende afsnit, hvis det findes:

For shipping status on these items:
{% for tracking_url in fulfillment.tracking_urls %}
  {{ tracking_url }}
{% endfor %}

Hvis denne kode ikke findes, skal du tilføje koden i trin 4 dér, hvor du vil have, at linket skal vises i dine e-mails.

1. Udskift det med følgende:
Track the status of your order: {{ order_status_url }}.

Du kan ændre denne besked, så den passer til dit brand. Det eneste krav er at kopiere (ctrl + C på en pc eller command + C på en Mac) og indsætte (ctrl + V på en pc eller command + V på en Mac) koden {{ order_status_url }} nøjagtigt, som den vises her.

Trin 2: Føj et trackingnummer til en ordre

Når dine e-mailskabeloner er konfigureret til at sende et link til ordrestatussiden, skal du tilføje trackingnumre i dine ordrer.

Trin 3: Test funktionaliteten

Når du har konfigureret dine e-mails med ordrestatus, skal du teste betalingsoplevelsen ved at afgive en testordre. Dette er vigtigt, hvis du har tilføjet kode i feltet Yderligere scripts, eller hvis du har tilføjet tilpasset kode fra en tredjepartsapp.

Fremgangsmåde:

1. Følg vejledningen til afgivelse af en testordre. Brug din e-mailadresse, når du betaler, og vælg et understøttet leveringsfirma.
  2. Behandl ordren og føj et trackingnummer til den i din Shopify-administrator.

Hvis du bruger en tredjepartsapp og bemærker noget usædvanligt, kan der være en konflikt med kundekode fra en tredjepartsapp. Kontakt appudvikleren for at løse dette problem. Du kan finde dennes oplysninger ved at søge efter appens navn i Shopify App Store.