Sætter klargøringer på pause

Du skal muligvis forsinke klargøring af en ordre, eller en del af en ordre, hvis dit produkt har lav lagerbeholdning, eller hvis ordren har høj risiko for svindel. Du kan holde klargøringer manuelt tilbage og frigive dem, eller hvis din butik har Plus-, Advanced- eller Shopify-abonnementet, kan du bruge Shopify Flow til at automatisere klargøringsafventninger.

Når status for klargøring på hold, kan lagerbeholdningen reserveres, men denne ordre vil blive blokeret, indtil spærringen frigives. Ordrer, der er på hold, er ikke inkluderet på listen over ikke-klargjorte ordrer. Når ventepositionen er lanceret, returneres ordrens klargøringsstatus til Ikke-klargjort.

Du kan f.eks. afholde en ordreklargøring af forskellige årsager, herunder følgende årsager:

• en ordre er markeret som høj risiko for svindel
  • lagerbeholdning er ikke tilgængelig
  • ordrens dollarværdi eller antallet overstiger en bestemt værdi
  • ordren er fra en bestemt køber eller til en bestemt adresse

For én ordre kan der være mere end én klargøring, som hver har sit eget klargørings-id. Varer i samme ordre kan f.eks. blive gemt og afsendt fra forskellige lokationer. En ordres klargøringsstatus med flere klargøringer bestemmes på følgende måde:

Ordrestatus afhænger af status for klargøring af en ordre
Klargørings-id'er i én ordre Ordrers klargøringsstatus
Id 1: på hold

Id 2: ikke-klargjort

Ikke-klargjort
Id 1: på hold

Id 2: er blevet opfyldt

Delvis klargjort

Ordrer kan også have statussen Afventende, hvis du bruger en app til mersalgstilbud. Når en kunde vises et tilbud ved betaling, ændres klargøringsstatussen fra Ikke-klargjort til Afventende. Hvis en kunde ikke gennemfører en betaling, forbliver ordrestatussen på Afventende i en time, så kunden har tid til at vende tilbage til ordren og fuldføre betalingsprocessen. Statussen ændres tilbage til Ikke-klargjort, når kunden har gennemført ordren, eller efter en time er gået.

Automatisk klargøringspauser

Du kan reducere den tid, du bruger på at gennemgå ordrer, før du opfylder dem, ved at bruge Shopify Flow til at automatisere klargøring af ordrer. Shopify Flow er tilgængelig for forskellige abonnementer for kunder, der bruger Shopifys distributionsnetværk.

Du kan oprette workflows, der starter med tomme workflows, eller du kan starte med skabeloner til de klargøringsmetoder, du bruger.

Skabeloner er tilgængelige i workflowskabelonernes kategori for Klargøring. Den skabelon, du skal vælge, er baseret på din leveringsstrategi. Hvis du vil gennemgå logikken, installere en skabelon eller redigere en skabelon skal du gå ind i din Shopify-administrator til Apps > Shopify Flow og åbne skabelonen.

Hvis din butik ikke har et abonnement, der har adgang til Shopify Flow, kan du manuelt indstille disse klargøringer.

Shopify Shipping

Følgende skabeloner er tilgængelige for butikker, der bruger Shopify Shipping:

• Klargør kladdefragtlabels til ordreklargøring fra Canada
  • Klargør kladdefragtlabels til ordreklargøring fra USA
  • Klargør kladdefragtlabels til ordreklargøring fra Australien
  • Klargør kladdefragtlabels for ordrer
  • Klargør kladdefragtlabels baseret på produkt
  • Klargør kladdefragtlabels baseret på vægt
  • Klargør kladdefragtlabels baseret på leveringsmetode

Hvis du installerer en af skabelonerne til klargøring af kladdefragtlabel, er handlingen afvent klargøring inkluderet. Hvis du allerede bruger en af disse skabeloner, skal du redigere skabelonen for at tilføje Hold-handlingen.

Tredjeparts distributionstjenester

Afventende eller anmodninger om klargøringer baseret på skabelonen klar til at afsende er tilgængelig for butikker, der bruger en tredjeparts distributionstjeneste, som er integreret med Shopify. Dette workflow starter, når en ordre er klar til klargøring. Før du aktiverer workflowet, skal du redigere skabelonen for at føje din tjenesteudbyder til kriterierne kontrollér om, som er ved siden af kortet Start, når.

Manuelle klargøringspauser

Når der opstår problemer, der forhindrer dig i at klargøre en ordre med det samme, kan du holde klargøringen. Når problemet er løst, skal du frigive ordren manuelt eller om nødvendigt annullere den.

Hold en klargøring manuelt

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Vælg den ordre, du vil sætte på klargøringspause.

3. Klik på knappen ....

4. Klik på Sæt klargøring på pause.

5. Vælg en årsag til pausen.

6. Klik på Sæt klargøring på pause.

Frigiv en klargøring manuelt

Når de problemer, der forhindrede dig i at klargøre en ordre, er løst, kan du frigive den manuelle klargøring.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Vælg den ordre, du vil frigive fra klargøringspause.

3. Klik på Frigiv klargøring.