Innfri dine egne bestillinger

Innfri bestillingene dine ved å pakke og sende produkter uten en oppfyllelsestjeneste.

Innfri dine egne bestillinger automatisk

Hvis du angir at bestillingene skal innfris automatisk, merkes bestillingen automatisk som sluttført etter at den er betalt.

Automatisk oppfyllelse kan brukes hvis du utelukkende selger digitale nedlastinger eller digitale gavekort. Kunder som kjøper digitale produkter blir automatisk sendt en nedlastingskobling, og bestillingen er merket som sluttført.

Innfri dine egne bestillinger manuelt

Hvis du angir at bestillingene skal innfris manuelt, må du åpne bestillingene og sluttføre linjeelementene.

Du kan innfri deler av en bestilling manuelt ved å innfri noen linjevarer. Dette kalles også delvis innfrielse. For å gjøre den manuelle innfrielsesprosessen raskere, kan du innfri mange bestillinger samtidig.

I denne seksjonen:

• Innfri hele bestillinger manuelt
  • Oppfylle deler av en bestilling manuelt
  • Oppfylle bestillinger for flere steder
  • Manuelt oppfyll mange bestillinger samtidig

Innfri hele bestillinger manuelt

Oppfylle deler av en bestilling manuelt

Hvis en kunde har lagt inn og betalt for en bestilling med flere varer, og en eller flere av varene er utsolgt eller forhåndsbestilt, vil du kanskje innfri en del av bestillingen slik at du kan sende varene separat.

Trinn:

Oppfylle bestillinger for flere steder

Hvis en kunde har lagt inn og betalt en bestilling på flere produkter, og en eller flere av produktene oppbevares på ulike steder, kan du oppfylle deler av bestillingen separat basert på hvor lagerbeholdningen er lokalisert. Du kan angi prioritering for lokaliseringene hvis du vil spesifisere prioritetssekvensen for bestillingsoppfyllelse.

Trinn:

Manuelt oppfyll mange bestillinger samtidig

Ved å velge flere bestillinger om gangen kan du bruke Handlinger-knappen til å oppfylle alle samtidig. Dette gjelder for butikker som oppfyller bestilling manuelt. Hvis du ikke bruker Shopify Shipping må du legge til sporingsnumre i bestillingene.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på Uoppfylt-fanen for å kun vise bestillingene som må oppfylles:

Samlet oppfyllelse

3. Velg bestillingene du vil oppfylle ved å klikke på avmerkingsboksene:

4. Klikk på Handlinger > Innfri bestillinger.

5. Valgfritt: Velg avmerkingsboksen Send et varsel til kunden for å sende kundene et varsel.

6. Klikk Oppfyll.

Kansellere en innfrielse (automatisk og manuell innfrielse)

Når du kansellerer en bestilling, vil behandlingsstatusen til bestillingen gå tilbake til ikke ikke-behandlet, og du kan kjøpe en ny fraktetikett eller opprette en ny behandling for bestillingen.

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Fra Bestillinger-siden klikker du på nummeret til en bestilling i listen hvis Oppfyllelsesstatus er Oppfylt.

3. I Innfrielse-seksjonen klikker du Mer.

4. Klikk på Avbryt innfrielse.