Point of Sale-medewerkers beheren

Als je winkeleigenaar bent of de Point of Sale-medewerkers beheren-machtiging hebt, kun je het volgende doen vanuit het Point of Sale-kanaal van je Shopify-beheercentrum:

• Wijzig het e-mailadres en de contactgegevens voor een POS-app-only-medewerkers.
  • Wijzig de POS-rol voor iedere medewerker met toegang tot Point of Sale.
  • Wijzig de pincode voor elke medewerker met Point of Sale-toegang.
  • Verwijder POS-app-only-medewerkers.
  • Point of Sale-toegang verwijderen van medewerkers met toegang tot het Shopify-beheercentrum.

Alleen de winkeleigenaar kan hun eigen contactgegevens, POS-rol en pincode beheren.

Als medewerkers toegang hebben tot het Shopify-beheercentrum, kunnen alleen zij hun contactgegevens zelf bewerken.

De gegevens van een medewerker wijzigen (Shopify POS-app)

De medewerkerslijst zoeken en filteren

Verwijder POS-app-only-medewerkers

Als je de winkeleigenaar bent of als je de machtiging medewerkers Point of Sale beheren hebt, kun je POS-app-only-medewerkers verwijderen.

Dezelfde actie toepassen op meerdere medewerkers

Je kunt de volgende acties tegelijkertijd op meerdere medewerkers toepassen in het Point of Sale-kanaal in het Shopify-beheercentrum:

• Wijs POS-rollen toe.
  • Geef Point of Sale-toestemming voor medewerkers met toegang tot accounts van leden in het Shopify-beheercentrum.
  • Verwijder POS-app-only-medewerkers.

In het volgende voorbeeld wijs je in één keer dezelfde POS-rol toe aan verschillende medewerkers.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum in het gedeelte VERKOOPKANALEN op Point of Sale > Medewerkers.

2. Vink het selectievakje aan naast de naam van iedere medewerker aan wie je de POS-rol wilt toewijzen.

3. Klik op POS-rol toewijzen en klik vervolgens op de rol die je aan alle geselecteerde medewerkers wilt toewijzen.