Hantera personal för Point of sale

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för handlare som använder Shopify POS Pro.

Om du är butiksägare eller har behörighet att hantera Point of Sale-personal kan du göra följande från Point of Sale-kanalen i din Shopify-administratör:

• Ändra e-postadressen och kontaktinformationen för POS-appen endast för personal.
  • Ändra POS-roll för all personal med Point of Sale-åtkomst.
  • Ändra PIN för personal med Point of sale-åtkomst.
  • Ta bort POS-appen endast för personal.
  • Ta bort Point of Sale-åtkomst från personal med åtkomst till Shopify-admin.

Endast butiksägaren kan hantera sin egen kontaktinformation, POS-roll och PIN.

Om personal har åtkomst till Shopify-administratören kan bara de själva redigera sin kontaktinformation.