Hantera personal för Point of sale

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för handlare som använder Shopify POS Pro.

Om du är butiksägaren eller en medarbetare som har behörighet att hantera Point of Sale kan du göra följande från Point of Sale-kanalen i din Shopify-admin:

• Ändra kontaktinformation för alla medarbetare som endast har åtkomst till POS-appen.
  • Ändra POS-roll för alla medarbetare med Point of Sale-åtkomst.
  • Ändra PIN för medarbetare med Point of sale-åtkomst.
  • Radera konto för POS-app endast för personal.
  • Ta bort Point of Sale-åtkomst från personal med åtkomst till Shopify-admin.

Du kan göra följande på sidan Planer och behörigheter i Shopify-administratören:

• Ändra kontaktinformation för alla medarbetare som endast har åtkomst till POS-appen.
  • Radera konto för POS-app endast för personal.

Endast butiksägaren kan göra följande:

• Ändra e-postadressen för en medarbetare som endast har åtkomst till POS-appen.
  • Hantera deras (butiksägarens) kontaktinformation, POS-roll och PIN.

Om medarbetaren har åtkomst till Shopify-admin kan bara de själva redigera sin kontaktinformation.