Konfiguration af lokal levering for onlineordrer

Du kan konfigurere muligheden for, at de lokale kunder får leveret deres ordrer. Hvis kundens adresse er inden for dit leveringsområde, har kunden mulighed for at vælge lokal levering ved betaling.

Hvis du vil konfigurere lokal levering, skal du aktivere muligheden for lokal levering for hver lokation, du tilbyder levering fra. Du kan tilbyde levering inden for en bestemt afstand fra din lokation eller for visse postnumre.

Når du har konfigureret lokal levering i dine indstillinger for levering, kan du se, hvordan du behandler ordrer med lokal levering. Du kan vælge, at du eller dine medarbejdere leverer ordrer eller bruger en tredjepart som leveringstjeneste.

Berettigelse

Hvis du vil bruge muligheden for lokal levering, skal din butik opfylde følgende krav:

• Du har højst 20 lokationer
  • Flere lagerlokationer skal være aktiveret
  • Tilpasset betaling skal være deaktiveret (kun Shopify Plus)

Hvis du har spørgsmål vedrørende krav til berettigelse, skal du kontakte Shopify Support.

Betalingsoplevelse

Når du har aktiveret muligheden for lokal levering, får kvalificerede kunder vist lokal levering som leveringsmulighed ved betaling.

Kunderne får kun vist lokal levering som en valgmulighed, hvis de opfylder følgende krav:

• Alle fysiske produkter i indkøbskurven er kvalificerede til levering fra én lokation.
  • Hele ordren kan behandles fra leveringslokationens lager.
  • Kunden vælger ikke en hurtigere betalingsproces end Shop Pay i det første trin i betalingen. Hvis kunden betaler med Apple Pay, Google Pay, Amazon Pay eller PayPal, er leveringsmuligheden ikke tilgængelig.
  • Google kan bekræfte kundens leveringsadresse. Kunderne kan vælge en bekræftet adresse på rullemenuen med foreslåede adresser under betalingsprocessen.

En rullemenu med foreslåede adresse på siden Levering under betalingsprocessen.

• Kundens leveringsadresse skal være:

• inden for den udpegede leveringsradius og inden for samme stat eller provins, eller
    • inden for de udpegede postnumre og i samme land.

Eksempel:

En kunde med en leveringsadresse i Gatineau, Quebec, kan ikke bruge denne valgmulighed til en virksomhed i Ottawa, Ontario. Dette gælder også, selvom lokationen ligger inden for leveringsradiussen.

En kunde kan ikke vælge at få tilsendt nogle varer og få leveret andre varer, hvis de er i samme ordre. Kunden skal afgive to separate ordrer i stedet.

Dine kunder kan inkludere leveringsvejledning ved betaling, og de skal efterlade et telefonnummer, så du kan kontakte dem.

Inden du konfigurerer lokal levering

Du skal færdiggøre følgende, før du kan tilbyde dine kunder lokal levering:

Konfigurer muligheden for lokal levering

Du konfigurerer lokal levering for hver lokation, du vil tilbyde levering fra. Du kan tilbyde levering inden for en radius, eller du kan tilbyde levering for udvalgte postnumre.

Bemærk: Hvis din lokation er i et område, der ikke bruger postnumre, kan du angive leveringsområdet ved hjælp af en radius.

Hvis du vil bruge en radius for levering, skal din virksomheds lokation verificeres. Gennemgå og rediger adressen på din lokation for at sikre, at den er nøjagtig.

Når du har konfigureret lokal levering, kan du begynde at behandle lokale leveringsordrer.

Tilpas e-mailnotifikationer for lokal levering

Der er flere forskellige slags e-mailnotifikationer for lokal levering, herunder:

• Ordrebekræftelse
  • Leveret
  • Ude til levering *
  • Ikke modtaget levering *

* Du kan kun sende notifikationer om Ude til levering og Ikke modtaget levering via Shopify Local Delivery-appen.

Du kan også tilpasse skabelonerne for de e-mailnotifikationer og sms-notifikationer, dine kunder modtager, når de har afgivet en ordre med lokal levering.

Ordrebekræftelse

Eksempel på bekræftelsesmail

For e-mailskabelonen Ordrebekræftelse kan du tilføje indhold, der er relateret til lokal levering, ved at indlejre indholdet i følgende Liquid-variabel: {% if delivery_instructions != blank %}; Leveringsinstruktioner: {{delivery_instructions}} {% endif %}

Du kan også inkludere leveringsoplysninger i notifikationen Ordrebekræftelse ved at udfylde det relevante afsnit i dine indstillinger for forsendelse og levering.

Leveret

Eksempel på e-mail om klar til afhentning

Ude til levering

Eksempel på e-mail om at ordren er afhentet

Ikke modtaget levering

Eksempel på e-mail om at ordren er afhentet

Klik på Tilbage til standard, hvis du har brug for at nulstille en skabelon til standardindstillingerne.

Appen Local Delivery

Appen Shopify Local Delivery effektiviserer leveringen af lokale ordrer, som du eller dine medarbejdere leverer. Fra appen kan du oprette ordrelister, kortlægge lokationer for levering og optimere leveringsruter. Appen kan bruges fra Shopify-administratoren eller Shopify-mobilappen. Du kan bruge mobilappen, mens du leverer ordrer, så du kan opdatere ordrestatus i realtid.

Du kan installere appen Shopify Local Delivery i Shopify App Store.

Du kan få mere at vide under Dokumentation til appen Shopify Local Delivery.

Brug den medfølgende Shopify Local Delivery-mobilapp til iOS og Android til at administrere lokale leveringer, uanset om du administrerer en gruppe chauffører eller selv leverer ordrer. Denne app tilslutter appen Local Delivery til Shopify, så du kan give chauffører adgang til alle dine lokale leveringer, og den giver dig mulighed for at spore leveringsstatusser fra Shopify.