Aktivoi monen lähetysosoitteen toimitus

Ennen kuin voit käyttää toimitusprofiileja tuotteiden lähtöpaikkaan ja lähettäjän osoitteeseen perustuvien toimituskulujen veloittamiseen, saatat joutua aktivoimaan monen lähetysosoitteen toimituksen. Jos monen lähetysosoitteen toimitus ei ole aktivoitu, yleinen toimitusprofiili sisältää kaikki tuotteesi, ja kaikissa toimituskuluissasi käytetään samaa lähettäjän osoitetta.

Ennen kuin aloitat

Sinun pitää olla tietoinen muutamista seikoista, ennen kuin aktivoit monen lähetysosoitteen toimituksen.

Monen lähetysosoitteen toimitus ja useat sijainnit

Ennen kuin aktivoit monen lähetysosoitteen toimituksen, sinun täytyy ottaa varaston seuranta käyttöön useissa sijainneissa. Saat lisätietoja tästä prosessista tutustumalla kohtaan Sijaintien käyttöönotto.

Sovellukset, jotka ohjaavat ja muokkaamaan toimitusmaksuja Shopify adminissa

Jotkin toimitussovellukset tarjoavat samankaltaisia ominaisuuksia kuin toimitusprofiilit, kuten tuotekohtaisia toimituskuluja, toimituskulujen yhdistämistä tai toimitusalennuksia. Jokainen toimitussovellus integroituu toimitusprofiileihin eri tavalla. Ota yhteyttä käyttämiesi sovellusten kehittäjiin, jos haluat oppia integroimaan sovelluksen monen lähetysosoitteen toimituksen kanssa.

Useat sijainnit verkkotilausten huolinnassa

Kun olet aktivoinut monen lähetysosoitteen toimituksen, tilausten huolinta voidaan jakaa eri sijaintien välillä. Jos sinulla on useampi kuin yksi aktiivinen sijainti, joka huolitsee verkkotilauksia, tilaukset jaetaan kassalla huolintaan tuotteen varastotasojen perusteella.

Kun tilauksen tuotteet ovat eri lähetysprofiileissa tai ne täytyy toimittaa eri sijainneista, toimitus- tai lähetysmaksu lasketaan tuotekohtaisesti, jonka jälkeen kaikki toimituskulut lasketaan yhteen. Asiakkaalle ilmoitetaan vain lopulliset toimituskulut kassalla. Saat lisätietoja siitä, miten hinnat lasketaan, tutustumalla kohtaan Yhdistetyt hinnat kassalla.

Ei sijainteja verkkotilausten huolintaa varten

Jos sinulla ei ole aktiivisia sijainteja, jotka huolitsevat verkkotilauksia, et voi aktivoida monen lähetysosoitteen toimitusta. Jos haluat muuttaa sijaintien verkkotilausten huolintaa, tutustu Sijaintien määrittämisen.

Vaihe 1: Päätä, aktivoidaanko monen lähetysosoitteen toimitus

Voit valita, haluatko käyttää kaupassasi monen lähetysosoitteen toimitusta ja milloin haluat ottaa se käyttöön. Sinun ei tarvitse aktivoida toimintoa heti.

Harkitse kaupan monen lähetysosoitteen aktivoimista, jos suoritat kaupassasi seuraavia toimintoja:

• Sinulla on useita vähittäiskaupan sijainteja tai paikkoja, joista huolitset tilauksia.
  • Toimitat verkkotilauksia yhdestä tai useammasta toimipaikasta, joihin voi sisältyä myös huolintapalvelujen toimipaikkoja.

Vaihe 2: Aktivoi monen lähetysosoitteen toimitus

Noudata näitä ohjeita, jos päätät aktivoida monen lähetysosoitteen toimituksen.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Toimitus.

2. klikkaa Toimitusprofiilit-osiossa Määritä hintoja.

3. klikkaa Toimitus alkaen -kohdasta Aktivoi monen lähetysosoitteen toimitus.

4. Valitse Jatka.

5. Luo uusi toimitusprofiili napauttamalla Tallenna.

6. Vahvista monen lähetysosoitteen käyttöönotto valitsemalla Tallenna.