Toimitusasetusten päivittäminen

Uusimmat toimitusasetukset on oletuksena aktivoitu kaikissa uusissa Shopify-kaupoissa. Jos et voi luoda toimitusprofiilia lähetys- ja toimitusasetuksissasi, kauppasi käyttää vanhoja toimitusasetuksia.

Kun olet päivittänyt uusimpiin toimitusasetuksiin, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:

Ennen kuin aloitat

Sovellukset, jotka ohjaavat ja muokkaavat toimituskuluja Shopify-ylläpitäjässä

Jotkin toimitussovellukset tarjoavat samankaltaisia ominaisuuksia kuin toimitusprofiilit, kuten tuotekohtaisia toimituskuluja, toimituskulujen yhdistämistä tai toimitusalennuksia. Jokainen toimitussovellus integroituu toimitusprofiileihin eri tavalla. Ota yhteyttä käyttämiesi sovellusten kehittäjiin, jos haluat oppia integroimaan sovelluksen uusimpien toimitusasetusten kanssa.

Useita toimipaikkoja verkkotilausten jakelua varten

Kun olet päivittänyt toimitusasetuksesi, tilausten jakelu voidaan jakaa eri toimipaikkojen välille tai voit tarvittaessa käyttää jakeluun edelleen yhtä toimipaikkaa. Jos sinulla on useampi kuin yksi aktiivinen toimipaikka, joka jakelee verkkotilauksia, tilauksesi jaetaan jakelua varten kassalla tuotteen varastotasojen perusteella. Kun tilauksen tuotteet ovat eri toimitusprofiileissa tai ne täytyy lähettää eri toimipaikoista, toimitus- tai lähetysmaksu lasketaan tuotekohtaisesti, minkä jälkeen kaikki kuljetusmaksut lasketaan yhteen. Kassalla näkyy asiakkaille lopullinen toimituskulu. Saat lisätietoja siitä, miten maksut lasketaan yhteen, tutustumalla yhdistettyihin toimituskuluihin.

Ei toimipaikkoja verkkotilausten jakelua varten

Jos sinulla ei ole aktiivisia toimipaikkoja, jotka jakelevat verkkotilauksia, et voi käyttää uusimpia toimitusasetuksia. Jos haluat muuttaa sitä, voivatko toimipaikat jaella verkkotilauksia, tutustu kohtaan Toimipaikkojen määrittäminen.

Päivitä toimitusasetuksesi, jos hoidat kauppaasi seuraavilla tavoilla

• Sinulla on yksi toimipaikka, josta jakelet tilaukset.
  • Sinulla on useita kaupan sijainteja tai paikkoja, joista jakelet tilauksia.
  • Toimitat verkkotilauksia yhdestä tai useammasta toimipaikasta, joihin voi sisältyä myös jakelupalvelujen toimipaikkoja.

Uusimpiin toimitusasetuksiin päivittäminen

Voit päivittää uusimpiin toimitusasetuksiin seuraavasti.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.

2. Klikkaa Toimitus-osiossa Hallinnoi.

3. Klikkaa Lähettäjän osoitteet -osiossa Päivitä toimitusasetukset*.

4. Valitse Jatka.

5. Luo uusi toimitusprofiili klikkaamalla Tallenna.

6. Vahvista uusimpien toimitusasetusten aktivointi klikkaamalla Tallenna.