Sådan køber du flere fragtlabels på én gang med Shopify Shipping

Du kan købe og udskrive op til 20 fragtlabels på én gang via siden Ordrer i Shopify-administratoren. Hvis du befinder dig i USA, kan du købe og udskrive op til 50 labels på én gang.

Følgende ordrer er ikke inkluderet, når du køber flere fragtlabels på samme tid:

• ordrer, der kun indeholder varer, som ikke kræver levering
  • ordrer uden en ugyldig leveringsadresse
  • ordrer, der allerede er blevet klargjort
  • varer i delvist ikke-klargjorte ordrer, der ikke er blevet klargjort endnu

Du kan købe labels fra følgende fragtfirmaer via Shopify Shipping (afhænger af dine lokationer for klargøring):

Fragtfirmaer, som er tilgængelige for hver enkelt region
Klargøringslokation Fragtfirmaer
USA
  • USPS
  • UPS (ikke tilgængelig i Puerto Rico)
  • DHL Express (kun for det kontinentale USA)
  • Canada
  • Canada Post
  • Australien
  • Sendle
  • Storbritannien
  • Hermes
  • DPD
  • Frankrig
  • Colissimo
  • Køb og udskriv flere labels

Sådan bruger du forudindstillinger til klargøring af leveringer

Når du køber flere Shopify Shipping-labels på én gang, kan du bruge forudindstillingerne til klargøring af leveringer til at oprette værdier, der automatisk anvendes på dine fragtlabels.

Du kan opsætte følgende værdier for dine forudindstillinger:

• pakketype
    • leveringstjeneste
    • forsikring (forudindstillingen til forsikring er kun tilgængelig for butikker med klargøringslokationer i USA)

Hvis du klargør mange ordrer, kan du overveje at bruge forudindstillinger til klargøring af leveringer til at automatisere dine køb af fragtlabels.

Opret en forudindstilling

Du kan oprette et ubegrænset antal forudindstillinger for dine Shopify Shipping-labels.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Vælg afkrydsningsfelterne ud for de ikke-klargjorte ordrer, der er kvalificeret til Shopify Shipping-labels.

3. Klik på Opret fragtlabels. Hvis du klargør fra flere lokationer, skal du vælge den rigtige lokation og derefter klikke på Fortsæt.

4. Vælg afkrydsningsfeltet ud for en ordre.

5. Klik på 1 ordre er valgt, og klik derefter på Opret ny forudindstilling.

6. Navngiv din forudindstilling, og klik derefter på Tilføj valgmulighed.

7. Vælg en valgmulighed, som f.eks. pakke, leveringstjeneste eller forsikring.

8. Klik på Tilføj.

9. Tilføj alle andre valgmuligheder, du vil anvende for denne forudindstilling, og klik derefter på Gem.

Administrer en forudindstilling

Du kan redigere eller slette din forudindstilling.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Vælg afkrydsningsfelterne ud for de ikke-klargjorte ordrer, der er kvalificeret til Shopify Shipping-labels.

3. Klik på Opret fragtlabels. Hvis du klargør fra flere lokationer, skal du vælge den rigtige lokation og derefter klikke på Fortsæt.

4. Vælg afkrydsningsfeltet ud for en ordre.

5. Klik på 1 ordre er valgt, og klik derefter på Administrer.

6. Administrer din forudindstilling ved at gøre et af følgende:

• Hvis du vil redigere din forudindstilling, skal du klikke på blyantsikonet ud for forudindstillingen, foretage de ønskede ændringer og derefter klikke på Gem.
      • Du kan slette forudindstillingen ved at klikke på papirkurvsikonet ud for forudindstillingen.
    7. Klik på Gem.

Rediger fragtlabels

Hvis du bruger en computer, kan du redigere flere fragtlabels på samme tid. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du se hver enkelt label enkeltvist og foretage eventuelle justeringer.

Rediger en enkelt fragtlabel

Rediger flere fragtlabels

Hvis du bruger en computer, kan du angive en værdi for flere fragtlabels på samme tid ved hjælp af siden Opret fragtlabels. Du kan f.eks. ændre den samlede vægt, justere leveringstjenesten eller angive tilpassede pakkedimensioner, og anvende denne værdi på flere labels.

Fremgangsmåde:

1. Vælg de ordrer, du vil redigere, på siden Opret fragtlabels.
    2. Klik på sidehovedet i detaljerne for den label, du vil ændre.
    3. Foretag ændringen. Hvis du ændrer vægten eller leveringstjenesten, skal du klikke på Anvend, når du har foretaget ændringen.

Fjern en label fra massekøb

Adresseringsfejl

Hvis der er et problem med en fragtlabel, vises der et fejlikon ud for den:

• Advarsel – Der vises et rundt, gult ikon med et udråbstegn. Denne fejl forhindrer dig ikke i at købe labelen, men den kan skabe problemer hos fragtfirmaet eller i tolden.
    • Kritisk fejl – Der vises et rudeformet, rødt ikon med et udråbstegn. Denne fejl forhindrer dig i at købe labelen og

Fejlmeddelelsen vises, hvis du klikker på feltet med fejlikonet.

Hvis du har labels med en kritisk fejl, vil knappen Gennemgå og køb være deaktiveret. Du skal enten rette fejlen eller fjerne labelen fra massekøbet.