Køb af flere fragtlabels på én gang

Du kan købe og udskrive op til 20 fragtlabels på én gang via siden Ordrer i Shopify-administratoren. Hvis du befinder dig i USA, kan du købe og udskrive op til 50 labels på én gang.

Følgende typer ordrer er ikke inkluderet, når du køber flere fragtlabels på samme tid.

• ordrer, der kun indeholder varer, som ikke kræver levering
  • ordrer uden en ugyldig leveringsadresse
  • ordrer, der allerede er blevet klargjort

Hvis en ordre allerede er delvis klargjort, er det kun de ikke-klargjorte varer, som er inkluderet i masselabelkøbet.

Køb flere labels

Rediger fragtlabels

Hvis du bruger en computer, kan du redigere flere fragtlabels på samme tid. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du se hver enkelt label enkeltvist og foretage eventuelle justeringer.

Rediger en enkelt fragtlabel

Rediger flere fragtlabels

Hvis du bruger en computer, kan du angive en værdi for flere fragtlabels på samme tid ved hjælp af siden Opret fragtlabels. Du kan f.eks. ændre den samlede vægt, justere leveringstjenesten eller angive tilpassede pakkedimensioner, og anvende denne værdi på flere labels.

Fremgangsmåde:

1. Vælg de ordrer, du vil redigere, på siden Opret fragtlabels.
  2. Klik på sidehovedet i detaljerne for den label, du vil ændre.
  3. Foretag ændringen. Hvis du ændrer vægten eller leveringstjenesten, skal du klikke på Anvend, når du har foretaget ændringen.

Fjern en label fra massekøb

Adresseringsfejl

Hvis der er et problem med en fragtlabel, vises der et fejlikon ud for den:

• Advarsel – Der vises et rundt, gult ikon med et udråbstegn. Denne fejl forhindrer dig ikke i at købe labelen, men den kan skabe problemer hos fragtfirmaet eller i tolden.
  • Kritisk fejl – Der vises et rudeformet, rødt ikon med et udråbstegn. Denne fejl forhindrer dig i at købe labelen og

Fejlmeddelelsen vises, hvis du klikker på feltet med fejlikonet.

Hvis du har labels med en kritisk fejl, vil knappen Gennemgå og køb være deaktiveret. Du skal enten rette fejlen eller fjerne labelen fra massekøbet.