Lähetystarrojen ostaminen joukkotoimintona

Voit ostaa ja tulostaa enintään 20 lähetystarraa kerrallaan Shopify-ylläpidon Tilaukset-sivulta. Jos olet Yhdysvalloissa, voit ostaa ja tulostaa kerrallaan enintään 50 tarraa.

Seuraavanlaisia tilauksia ei sisällytetä, kun ostat lähetystarroja suurina erinä:

• vain sellaisia tuotteita sisältävät tilaukset, jotka eivät vaadi toimitusta
  • tilaukset, joilla ei ole voimassa olevaa toimitusosoitetta
  • tilaukset, joiden jakelu on jo tehty

Jos tilaus on jo osittain jaeltu, vain jakelemattomat tuotteet sisältyvät erätarran ostoon.

Useiden tarrojen ostaminen

Lähetystarrojen muokkaaminen

Jos käytät tietokonetta, voit muokata useita lähetystarroja samanaikaisesti. Jos käytät mobiililaitetta, voit tarkastella kutakin tarraa yksitellen ja tehdä niihin tarvittavia muutoksia.

Yksittäisen lähetystarran muokkaaminen

Useiden lähetystarrojen muokkaaminen

Luo lähetystarroja -sivun avulla voit määrittää arvon kerralla usealle lähetystarralle. Voit esimerkiksi muuttaa kokonaispainoa tai kuljetuspalvelua tai syöttää mukautetun paketin mitat ja määrittää arvon koskemaan useita tarroja.

Toimi näin:

1. Valitse Luo lähetystarroja -sivulta tilaukset, joita haluat muuttaa.
  2. Klikkaa sen tarran ylätunnistetta, jota haluat muokata.
  3. Tee muutos. Jos muutat painoa tai kuljetuspalvelua, klikkaa muutoksen jälkeen Käytä.

Tarran poistaminen joukko-ostosta

Virheiden ratkaiseminen

Jos lähetystarrassa on virhe, tarran vieressä näkyy virhekuvake:

• Varoitus - Näkyviin tulee keltainen pyöreä kuvake, jossa on huutomerkki. Tämä virhe ei estä sinua ostamasta tarraa, mutta se saattaa aiheuttaa ongelmia kuljetusliikkeen tai tullin kanssa.
  • Kriittinen virhe - Näkyviin tulee punainen timantinmuotoinen kuvake, jossa on huutomerkki. Tämä virhe estää sinua ostamasta tarran ja

Näet virheilmoituksen klikkaamalla virhekuvakkeen kenttää.

Jos jossakin tarrassasi on kriittinen virhe, Tarkista ja osta -painike deaktivoituu. Sinun on joko korjattava virhe tai poistettava tarra joukko-ostosta.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?