Verzendlabels in bulk kopen

Je kunt maximaal 20 verzendlabels tegelijk kopen en afdrukken via de pagina Bestellingen in je Shopify-beheercentrum. Als je je in de Verenigde Staten bevindt, kun je maximaal 50 labels tegelijk kopen en afdrukken.

De volgende soorten bestellingen worden niet meegenomen bij het in bulk kopen van verzendlabels:

• bestellingen die alleen artikelen bevatten die niet hoeven te worden verzonden
  • bestellingen die geen geldig bezorgadres hebben
  • bestellingen die al zijn uitgeleverd

Als een bestelling al gedeeltelijk is uitgeleverd, worden alleen de niet-uitgeleverde artikelen opgenomen in de bulkinkoop van labels.

Meerdere labels kopen

De verzendlabels bewerken

Als je een pc gebruikt, kun je meerdere verzendlabels tegelijk bewerken. Als je een mobiel apparaat gebruikt, kun je elk label afzonderlijk bekijken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Een enkel verzendlabel bewerken

Meerdere verzendlabels bewerken

Op de pc kun je op de pagina Verzendlabels aanmaken een waarde voor meerdere verzendlabels tegelijk instellen. Je kunt bijvoorbeeld het totale gewicht wijzigen, de verzendservice aanpassen of aangepaste pakketafmetingen invoeren en die waarde toepassen op meerdere labels.

Stappen

1. Selecteer op de pagina Verzendlabels aanmaken de bestellingen die je wilt wijzigen.
  2. Klik op de koptekst voor de details van het label dat je wilt wijzigen.
  3. Breng de wijziging aan. Als je het gewicht of de verzendservice wijzigt, klik je op Toepassen nadat je je wijziging hebt aangebracht.

Een label verwijderen uit de bulkaankoop

Fouten aanpakken

Als er een probleem is met een verzendlabel, wordt er een foutpictogram weergegeven naast het label:

• Waarschuwing: er wordt een geel cirkelpictogram weergegeven met een uitroepteken. Deze fout verhindert niet dat je het label koopt, maar het kan problemen veroorzaken met de vervoerder of de douane.
  • Kritieke fout: er wordt een rood pictogram met een uitroepteken weergegeven. Deze fout voorkomt dat je het label koopt.

Als je op het veld met het foutpictogram klikt, wordt het foutbericht weergegeven.

Als een van je labels een kritieke fout heeft, wordt de knop Controleren en kopen gedeactiveerd. Los de fout op of verwijder het label uit de bulkaankoop.