Massekjøp av fraktetiketter med Shopify Shipping

Du kan kjøpe og skrive ut inntil 20 fraktetiketter av gangen fra Bestillinger-siden i Shopify-administrator. Hvis du befinner deg i USA, kan du kjøpe og skrive ut inntil 50 etiketter av gangen.

Følgende bestillinger inkluderes ikke ved massekjøp av fraktetiketter:

• bestillinger som inneholder varer som ikke krever frakt
  • bestillinger som ikke har en gyldig leveringsadresse
  • bestillinger som allerede er sluttført
  • varer i delvis uoppfylte bestillinger som ikke er innfridd enda

Avhengig av oppfyllelseslokalisasjonene dine kan du kjøpe etiketter fra følgende budfirmaer gjennom Shopify Shipping:

Tilgjengelige transportører per region
Gjennomføringssted Budfirmaer
USA
  • USPS
  • UPS (ikke tilgjengelig i Puerto Rico)
  • DHL Express (kun i fastlands-USA)
  • Canada
  • Canada Post
  • Australia
  • Sendle
  • Storbritannia
  • Hermes
  • DPD
  • Frankrike
  • Colissimo
  • Kjøp og skriv ut flere etiketter

Bruke forhåndsinnstillinger for fraktoppfylling

Når du kjøper mange Shopify Shipping-etiketter samtidig, kan du bruke forhåndsinnstillingene for fraktoppfylling for å opprette verdier som automatisk legges på fraktetikettene dine.

Du kan sette opp følgende verdier for forhåndsinnstillingene:

• pakketype
    • frakttjeneste
    • forsikring (forhåndsinnstillingen for forsikring er bare tilgjengelig for butikker som har oppfyllingslokalisasjoner i USA)

Hvis du innfrir et stort antall bestillinger, bør du vurdere å bruke forhåndsinnstillingene for fraktoppfylling for å automatisere kjøp av fraktetiketter.

opprett en forhåndsinnstilling

Du kan opprette et ubegrenset antall forhåndsinnstillinger for Shopify Shipping-etiketter.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Velg avmerkingsboksene som er ved siden av de uoppfylte bestillingene som er berettiget for Shopify Shipping-etiketter.

3. Klikk på Opprett fraktetiketter. Hvis du oppfyller fra flere lokalisasjoner, velger du den aktuelle lokalisasjonen og klikker på Fortsett.

4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av en bestilling.

5. Klikk på 1 bestilling valg og klikk deretter på Opprett ny forhåndsinnstilling.

6. Gi navn til forhåndsinnstillingen og klikk deretter på Legg til alternativ.

7. Velg et alternativ, for eksempel pakke, frakttjeneste eller forsikring.

8. Klikk på Legg til.

9. Legg til eventuelle andre alternativer du vil bruke på denne forhåndsinnstillingen, og klikk deretter på Lagre.

Administrer en forhåndsinnstilling

Du kan redigere eller slette forhåndsinnstillingen.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Velg avmerkingsboksene som er ved siden av de uoppfylte bestillingene som er berettiget for Shopify Shipping-etiketter.

3. Klikk på Opprett fraktetiketter. Hvis du oppfyller fra flere lokalisasjoner, velger du den aktuelle lokalisasjonen og klikker på Fortsett.

4. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av en bestilling.

5. Klikk på 1 bestilling valgt, og klikk deretter på Administrer.

6. Administrer forhåndsinnstillingen din ved å gjøre en av følgende:

• For å redigere forhåndsinnstillingen klikker du på blyantikonet ved siden av forhåndsinnstillingen, gjør endringer i forhåndsinnstillingen og klikker på Lagre.
      • For å slette forhåndsinnstillingen, klikk på papirkurvikonet ved siden av forhåndsinnstillingen.
    7. Klikk på Lagre.

Rediger fraktetikettene

Hvis du bruker en datamaskin kan du redigere flere fraktetiketter samtidig. Hvis du bruker en mobiltelefon kan du åpne hver etikett for seg, og gjøre nødvendige justeringer.

Rediger én enkelt fraktetikett

Rediger flere fraktetiketter

På datamaskiner kan du gå til siden Opprett fraktetiketter for å angi en verdi for flere fraktetiketter samtidig. Du kan for eksempel endre totalvekt, justere frakttjeneste eller angi tilpassede pakkemål og bruke denne verdien på flere etiketter.

Steg:

1. Fra siden Opprett fraktetiketter velger du bestillingene du vil endre.
    2. Klikk på overskriften for de opplysningene du vil endre i etiketten.
    3. Gjør endringen. Hvis du endrer vekt eller frakttjeneste, må du klikke på Bruk etter å ha gjort endringen.

Fjern en etikett fra massekjøpet

Adressefeil

Hvis det er et problem med en fraktetikett, vises et feilikon ved siden av etiketten:

• Advarsel – Et gult sirkelikon med et utropstegn vises. Denne feilen forhindrer deg ikke fra å kjøpe etiketten, men den kan skape problemer med transportøren eller med tollvesenet.
    • Kritisk feil – Et rødt, diamantformet ikon med et utropstegn vil vises. Denne feilen forhindrer deg fra å kjøpe etiketten, og

Hvis du klikker på feltet med feilikonet, vises feilmeldingen.

Hvis noen av etikettene dine har en kritisk feil, er knappen Gå gjennom og kjøp deaktivert. Du må enten rette feilen eller fjerne etiketten fra massekjøpet.