Salasanojen nollaaminen

Voit nollata kirjautumissalasanasi, jos unohdat sen, tai jos haluat pitää tilisi turvallisempana. Jos olet kaupan omistaja, voit nollata oman salasanasi ja aloittaa henkilöstön salasanan nollaamisen.

Salasanan palauttamisvaiheet ovat samat kuin kaksivaiheisen todennuksen ollessa käytössä.

Palauta unohtunut salasanasi

Nollaa salasanasi

Nollaa henkilöstön salasanat

1. Napauta henkilöstön jäsenen nimeä.

2. Valitse NOLLAA SALASANA -kohdassa Sähköpostiohjeet. Henkilöstön jäsen vastaanottaa sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan nollaamiseksi.