Salasanojen nollaaminen

Voit nollata unohtuneen tai kadonneen salasanasi tai vaihtaa sen tilisi turvaamiseksi. Jos olet kaupan omistaja, sinulla on oikeus nollata oma salasanasi ja laittaa alulle henkilöstön salasanan nollaaminen.

Salasanan nollaamisvaiheet ovat samat kaksivaiheisen tunnistautumisen ollessa käytössä.

Unohtuneen salasanan nollaaminen

Salasanasi vaihtaminen

Henkilöstön salasanojen nollaaminen

1. Klikkaa henkilön nimeä.

2. Valitse NOLLAA SALASANA -kohdassa Sähköpostiohjeet. Työntekijä saa sähköpostiviestillä ohjeet salasanan nollaamiseksi.