Wachtwoorden opnieuw instellen

U kunt uw aanmeldingswachtwoord opnieuw instellen als u het bent vergeten of als je je account veiliger wilt houden. Als u de winkeleigenaar bent, kun je je eigen wachtwoord opnieuw instellen en het wachtwoord van uw medewerkers opnieuw instellen.

De stappen voor het opnieuw instellen van een wachtwoord zijn hetzelfde wanneer tweestapsverificatie is ingeschakeld.

Uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen

Wachtwoord opnieuw instellen

Personeelswachtwoorden opnieuw instellen

1. Klik op de naam van het personeelslid.

2. Klik in de sectie WACHTWOORD OPNIEUW INSTELLEN op Instructies e-mailen. Het personeelslid ontvangt een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.