Wachtwoorden opnieuw instellen

U kunt uw aanmeldingswachtwoord opnieuw instellen als u het bent vergeten of als u uw account veiliger wilt houden. Als u de winkeleigenaar bent, kunt u uw eigen wachtwoord opnieuw instellen en het wachtwoord van je medewerkers opnieuw instellen.

De stappen voor het opnieuw instellen van een wachtwoord zijn hetzelfde wanneer tweestapsverificatie is ingeschakeld.

Wachtwoord opnieuw instellen

Personeelswachtwoorden opnieuw instellen

1. Klik op de naam van het personeelslid.

2. Klik in de sectie WACHTWOORD OPNIEUW INSTELLEN op Instructies e-mailen. Het personeelslid ontvangt een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.