Esimerkkejä henkilöstön käyttöoikeuksien antamisesta

Henkilöstölle annettavat käyttöoikeudet riippuvat henkilöstön tarpeista. Näiden esimerkkien avulla voit valita sopivat käyttöoikeudet.

Voit antaa verkkokauppaa päivittävälle henkilöstölle seuraavat käyttöoikeudet:

• Tuotteet
  • Hallinnoi asetuksia
  • Teemat
  • Blogijulkaisut ja sivu
  • Navigointi

Jotta henkilöstö voi luoda ja muokata blogijulkaisuja, voit antaa heille seuraavat käyttöoikeudet:

• Koti
  • Raportit
  • Hallinnoi ja asenna sovelluksia ja kanavia
  • Blogiviestit ja sivut

Myyntihenkilöstölle voit sen sijaan antaa seuraavat käyttöoikeudet:

• Tilaukset
  • lahjakortit
  • Asiakkaat
  • Blogiviestit ja sivut

Kirjanpitäjille on hyvä antaa kaikki käytettävissä olevat käyttöoikeudet, jotta he voivat tarkastella tarvitsemiaan tietoja, kuten tilauksia, raportteja ja Shopify Payments -maksuja.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?