Henkilöstön oikeus päästä arkaluonteisiin tietoihin

Kaupan omistajana sinulla on automaattisesti oikeudet tarkastella yrityksesi yksityisiä tietoja, kuten pankki- ja taloustietoja sekä asiakasdataa. Kutsumme näitä käyttöoikeuksia arkaluonteisiksi käyttöoikeuksiksi. Yrityksesi kasvaessa saatat kuitenkin haluta delegoida tiettyjä tehtäviä henkilöstön jäsenille ja myöntää heille pääsyn kaupan yksityisiin tietoihin.

Antamalla arkaluonteisten tietojen käyttöoikeudet henkilöstösi jäsenille voit:

• käyttää vähemmän aikaa yrityksesi hallinnointiin ja enemmän aikaa liiketoimintasi kehittämiseen
  • delegoida joitakin työnkulkuja, kuten tietosuojapyyntöjä, ja päivittää maksuasetuksia
  • olla luottavaisemmin mielin käyttäessäsi kaksivaiheista tunnistautumista, mikä tekee omasta tilistäsi vähemmän haavoittuvan
  • jakaa arkaluonteisia tehtäviä usealle työntekijälle, jottei yksittäinen työntekijätili ole haavoittuvassa asemassa
  • siirtää kauppasi omistajuuden sujuvasti

Arkaluonteiset käyttöoikeudet

Seuraavat käyttöoikeudet paljastavat kaupan yksityisiä tietoja:

• Pyydä tietoja
  • Muokkaa käyttöoikeuksia
  • Muokkaa laskujen maksutapoja ja maksa laskuja
  • Hallinnoi muiden maksutapojen asetuksia

Tehtävät, jotka vain kaupan omistaja voi suorittaa

Shopify-kaupalla voi olla vain yksi omistaja, ja se on yleensä kaupan avannut henkilö. Voit tarkistaa kaupan omistajaksi osoitetun henkilön klikkaamalla Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet. Shopifyn lähettämät sähköpostiviestit lähetetään kaupan omistajan osoitteeseen.

Seuraavia toimia voi tehdä vain kaupan omistaja riippumatta työntekijöille annetuista oikeuksista arkaluonteisiin tietoihin: