Arkaluonteisten tietojen käyttöoikeuksien antaminen henkilöstölle

Kaupan omistajana sinulla on automaattisesti käyttöoikeudet, joiden avulla voit tarkastella kaupan yksityisiä tietoja, kuten henkilökohtaisia pankkitietoja, muita taloustietoja tai asiakastietoja. Näitä käyttöoikeuksia kutsutaan arkaluonteisiksi käyttöoikeuksiksi. Yrityksesi kasvaessa saatat kuitenkin haluta delegoida tiettyjä tehtäviä henkilöstön jäsenille, jotka tarvitsevat nämä käyttöoikeudet voidakseen käyttää kaupan yksityisiä tietoja.

Antamalla henkilöstön jäsenille arkaluonteisten tietojen käyttöoikeuksia voit:

• käyttää vähemmän aikaa yrityksesi hallinnointiin ja enemmän aikaa liiketoimintasi kehittämiseen
  • delegoida joitakin työnkulkuja, kuten tietosuojapyyntöjä, ja päivittää maksuasetuksia
  • tuntea olosi turvallisemmaksi kaksivaiheisen valtuutuksen ansiosta, joka parantaa tilisi suojausta
  • jakaa arkaluonteisia tehtäviä usealle henkilöstön jäsenelle varmistamiseksi, ettei yksi yksittäinen henkilöstön jäsenen tili muutu haavoittuvaksi
  • siirtää kauppasi omistajuuden sujuvasti

Arkaluonteiset käyttöoikeudet

Seuraavat käyttöoikeudet paljastavat kaupan yksityisiä tietoja.

• Pyydä asiakastietoja
  • Muokkaa käyttöoikeuksia
  • Muokkaa laskujen maksutapoja ja maksa laskuja
  • Hallinnoi muiden maksutapojen asetuksia

Tehtävät, jotka vain kaupan omistaja voi suorittaa

Shopify-kaupassa voi olla vain yksi kaupan omistaja. Se on yleensä kaupan avannut henkilö. Voit tarkistaa kaupan omistajaksi merkityn henkilön klikkaamalla Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet. Shopifyn lähettämät sähköpostiviestit lähetetään kaupan omistajan sähköpostiosoitteeseen.

Vain kaupan omistajat voivat tehdä seuraavia toimenpiteitä riippumatta siitä, mitä arkaluonteisien tietojen käyttöoikeuksia henkilöstön jäsenille on annettu: