Tilordne sensitive tillatelser til personalet

Som butikkeier har du automatisk tillatelser som lar deg se private butikkopplysninger, som dine personlige bankopplysninger, annen økonomisk informasjon eller kundeopplysninger. Disse tillatelsene kalles sensitive tillatelser. Etterhvert som bedriften vokser ønsker du kanskje å delegere enkelte oppgaver til personalmedlemmer, som krever at de har tilgang til private butikkopplysninger.

Ved å tildele sensitive tillatelser til personalmedlemmer kan du gjøre følgende:

• bruke mindre tid på å administrere virksomheten, og mer tid på å utvikle den
  • delegere enkelte arbeidsflyter, som GDPR-forespørsler, og oppdatering av betalingsinnstillinger
  • føle deg trygg på å aktivere totrinnsautentisering for kontoen din og dermed gjøre den mindre sårbar
  • distribuere sensitive oppgaver på tvers av flere personalmedlemmer for å sikre at kontoen til ett enkelt personalmedlem er sårbar
  • overføre eierskapet til butikken uten komplikasjoner

Sensitive tilganger

Følgende er tillatelser som eksponerer private butikkopplysninger.

• Be om kundedata
  • Rediger tillatelser
  • Rediger betalingsmåter for fakturaer og betal fakturaer
  • Administrer andre betalingsinnstillinger

Oppgaver som bare kan utføres av butikkeieren

En Shopify-butikk kan bare ha én butikkeier. Det er vanligvis personen som åpnet butikken. Du kan sjekke hvem som er oppført som butikkeier ved å klikke på Innstillinger > Brukere og tillatelser i Shopify-administrator. E-postmeldinger fra Shopify sendes til butikkeierens e-postadresse.

Følgende handlinger er bare tilgjengelige for butikkeieren, uavhengig av hvilke sensitive tillatelser som er tildelt personalmedlemmer: