Opret tilpassede rapporter

Du kan oprette en tilpasset rapport på følgende måder:

• Ved at oprette en tilpasset rapport ved hjælp af en skabelon.
  • Ved at ændre en eksisterende standardrapport.
  • Ved at duplikere en eksisterende rapport og redigere den.

Opret en ny tilpasset rapport ved hjælp af en skabelon

Du kan oprette en ny rapport ved hjælp af en skabelon som basis for de standardfiltre og datakolonner, der vises i rapporten. Følgende skabeloner kan bruges, når der oprettes en ny tilpasset rapport:

Tabel med de tilgængelige rapportskabeloner og deres tilknyttede rapporteringskategorier.
Skabelon Kategori
Salg over tid Salg
Betalinger efter metode Finans
Skatter, der er indtjent over tid Finans
Sessioner over tid Erhvervelse
Kunder efter ordreværdi Kunder

Start med at vælge den skabelon, der passer bedst til kategorien og formålet med din tilpassede rapport. Du kan redigere og tilpasse den tilpassede rapport yderligere, når du har valgt en skabelon.

Trin:

Opret en tilpasset rapport ved at ændre en eksisterende standardrapport

Hvis du redigerer en standardrapport, der er udarbejdet af Shopify, betragtes den som en tilpasset rapport.

Trin:

Opret en tilpasset rapport ved at duplikere og redigere en eksisterende rapport

Du kan oprette en dublet af en eksisterende rapport, som du kan bruge som udgangspunkt for en tilpasset rapport, som du derefter kan redigere, så den passer til dine behov.

Trin:

Eksempel på en tilpasset rapport

Du er forfatter og vil fortælle kunderne om lanceringen af din e-bog, og du kører flere markedsføringskampagner på sociale medier (alle med UTM-navnet ebook-launch). I dette scenarie kan du eventuelt oprette en ny tilpasset rapport ud fra en skabelon for at angive kvaliteten af trafik fra de forskellige sociale medieplatforme, så du kan finde ud af, hvilke kampagner på sociale medier der skal justeres eller fokuseres på.

Trin:

1. Klik på Opret en tilpasset rapport.
  2. Giv rapporten en titel med et beskrivende navn, og vælg skabelonen Sessioner over tid.
  3. Klik på Opret en tilpasset rapport.
  4. Klik på filtrene, og anvend følgende filter: UTM campaign name > is > ebook-launch. Dette begrænser din rapport til kun at vise sessioner, der er drevet af dine kampagner med navnet ebook-launch.
  5. Klik på kolonneikonet, og vælg følgende kolonner, der skal vises:

• Afvisningsprocent
    • Gennemsnitlig varighed af sessioner
    • Henviserens navn
    • Landingssidesti
  6. Klik på Gem rapport.

Denne eksempelrapport viser nu, hvor længe besøgende er på forskellige sider, og hvilken platform de kommer fra (f.eks. Facebook, Instagram eller Google). Når du ved, hvilken side de er baseret på (eller ikke er klar over) kan det fortælle dig om dine markedsføringsbeslutninger.