Shopify Mobile

Shopify-sovelluksen avulla voit hallita kauppaasi iPhonesta tai Androidista. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään Shopify-tilillesi, jotta voit aloittaa liiketoiminnan.

Shopify-sovelluksen käyttöjärjestelmävaatimukset

Shopify-sovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa, kuten iPhonessa, iPadissa ja iPod Touchissa. Shopify-sovellus tukee seuraavia käyttöjärjestelmäversioita:

• iOS - versio 9.0 tai uudempi
  • Android - versio 5 tai uudempi

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteen iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovellusta, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitoon, pysyvät liitettyinä Shopify Pingiin, Shopify Point of Sale -myyntipisteeseen ja Shopify Mobile-sovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, SHOPIFY POS tai Shopify Ping.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify-sovelluksen asentaminen

Lataa ja asenna Shopify-sovellus, joka on suunniteltu laitteesi tai tietokoneesi käyttöjärjestelmää varten:

Shopify-sovelluksessa voit nähdä, miten kauppasi suoriutuu liiketoiminnassaan, hallita tilauksiasi ja päivittää tuoteluetteloasi. Saat ilmoituksillatiedon uusista tilauksista tai kun sinuun viitataan Timeline-kommentissa. Voit jopa tallentaa maksuja ja toimittaa tilauksia sovelluksesta.

Aiheeseen liittyvät linkit