Shopify Mobile

Shopify-sovelluksen avulla voit hallita kauppaasi iPhonesta tai Androidista. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään Shopify-tilillesi, jotta voit aloittaa liiketoiminnan.

Shopify-sovelluksen käyttöjärjestelmävaatimukset

Shopify-sovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa, kuten iPhonessa, iPadissa ja iPod Touchissa. Shopify-sovellus tukee seuraavia käyttöjärjestelmäversioita:

• iOS - versio 9.0 tai uudempi
  • Android - versio 5 tai uudempi

Shopify-sovelluksen asentaminen

Lataa ja asenna Shopify-sovellus, joka on suunniteltu laitteesi tai tietokoneesi käyttöjärjestelmää varten:

Shopify-sovelluksessa voit nähdä, miten kauppasi suoriutuu liiketoiminnassaan, hallita tilauksiasi ja päivittää tuoteluetteloasi. Saat ilmoituksillatiedon uusista tilauksista tai kun sinuun viitataan Timeline-kommentissa. Voit jopa tallentaa maksuja ja toimittaa tilauksia sovelluksesta.

Aiheeseen liittyvät linkit: