Shopify Mobile

Shopify-sovelluksen avulla voit hallita kauppaasi iPhonesta tai Androidista. Lataa sovellus ja kirjaudu sisään Shopify-tilillesi, jotta voit aloittaa liiketoiminnan.

Shopify-sovelluksen käyttöjärjestelmävaatimukset

Shopify-sovellus toimii Android- ja iOS-laitteissa, kuten iPhonessa, iPadissa ja iPod Touchissa. Shopify-sovellus tukee seuraavia käyttöjärjestelmäversioita:

• iOS - versio 10.3 tai uudempi
  • Android - versio 7 tai uudempi

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-mobiilisovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify-sovelluksen asentaminen

Lataa ja asenna Shopify-sovellus, joka on suunniteltu laitteesi tai tietokoneesi käyttöjärjestelmää varten:

Shopify-sovelluksessa voit nähdä, miten kauppasi suoriutuu liiketoiminnassaan, hallita tilauksiasi ja päivittää tuoteluetteloasi. Saat ilmoituksilla tiedon uusista tilauksista tai kun sinuun viitataan aikajanakommentissa. Voit jopa ottaa vastaan maksusuorituksia koskevia ilmoituksia ja jaella tilauksia sovelluksesta.

Aiheeseen liittyvät linkit