Shopify-sovelluksen käyttäminen IPhonelle ja Androidille

Kun olet asentanut Shopify-sovelluksen, voit kirjautua tilillesi ja aloittaa kaupan toiminnan mobiililaitteellasi. Jos haluat tietää, miten tehdä tehtävä Shopify sovelluksessa, Etsi tehtävä Shopify Help Centeristä ja valitse iPhone tai Android.

Jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen, varmista, että henkilöstöllä on tarvittavat käyttöoikeudet ja että ohjelmistosi on ajan tasalla.

Seuraava ohje koskee koko Shopify Help Centeriä: jos jokin tehtävä voidaan tehdä käyttämällä mobiililaitteella Shopify-sovellusta, voit valita iPhonen tai Androidin ohjeet seuraavan sivun painikkeiden avulla:

Shopify App-sivutaskun painikkeet

Shopify-sovelluksen henkilöstön oikeudet

Yrityksesi henkilöstön jäsenet voivat kirjautua Shopify-sovellukseen omia Shopify-kirjautumistunnuksiaan käyttäen. Jos henkilöstön jäsenellä on rajoitetut käyttöoikeudet, hän voi tarkastella vain Shopify-sovelluksen alueita, joihin hänellä on käyttöoikeudet. Jos hänellä ei esimerkiksi ole oikeutta tarkastella Shopifyn admin-sivun kotisivua, Koti-painike ei näy Shopify-sovelluksessa.

Jos hän haluaa siirtyä Tilaukset-näkymään, hän tarvitsee pelkkää Shopifyn admin-sivun Tilaukset-sivun tarkastelua laajemmat käyttöoikeudet. Tilaukset-näkymän edellyttämät henkilöstön käyttöoikeudet ovat:

• Tilaukset
  • Tuotteet
  • Asiakkaat.

Henkilöstön jäsenet, joilla ei ole edellä mainittuja oikeuksia Shopifyn admin-sivulle, eivät voi tarkastella Tilaukset-näkymää, kun he ovat kirjautuneet Shopify-sovellukseen.

Varmista, että mobiiliohjelmistosi on ajan tasalla

Muuta Shopify App-kieltä

Shopify-mobiilisovellus käyttää laitteen ensisijaista kieltä. Seuraavat kielet tukevat Shopify sovellusta:

• Englannin kieli
  • Ranska
  • Saksan kieli
  • Italia
  • Japani
  • Portugali (Brasilia)
  • Espanja

Voit muuttaa haluamasi kielen laitteen asetuksista.