Bruk av Shopify-app for iPhone og Android

Etter du har installert Shopify-appen, kan du logge på kontoen din og begynne å kjøre butikken fra mobilenheten din. Hvis du vil vite hvordan du utfører en oppgave i Shopify-appen, kan du søke etter oppgaven i Shopify Help Center og velge iPhone eller Android.

For å kunne sikre den beste opplevelsen må du sørge for at personalet har de tillatelsene de trenger og at programvaren er oppdatert.

Gjennom hele Shopify Help Center kan du velge instruksjoner for iPhone eller Android ved hjelp av knapper på siden dersom en oppgave kan gjøres fra mobilenheten med Shopify-appen:

Shopify app - page level buttons

Personaltillatelser i Shopify-appen

Personalet ditt kan logge seg på Shopify-appen med sin egen påloggingsinformasjon for Shopify. Hvis et personalmedlem har begrensede tillatelser, kan de bare vise de områdene i Shopify-appen de har tillatelser for. Hvis de for eksempel ikke har tillatelse til å se siden Hjem i Shopify-administrator, vil ikke knappen Hjem vises i Shopify-appen.

For å åpne skjermbildet Bestillinger, trenger personalet mer enn bare tillatelser til å se siden Bestillinger i Shopify-administrator. Følgende tillatelser kreves for å kunne vise Bestillinger-skjermen:

• Bestillinger
  • Produkter
  • Kunder

Personalmedlemmer som ikke har de ovennevnte tillatelsene i Shopify-administrator vil ikke kunne vise Bestillinger-skjermen når de logger seg på Shopify-appen.

Kontroller at mobilprogramvaren er oppdatert

Endre språk i Shopify-appen

Shopify-appen bruker enhetens foretrukne språk. Følgende språk støttes av Shopify-appen:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Spansk

Du kan endre det foretrukne språket i enhetens innstillinger.