Brug af Shopify-appen til iPhone og Android

Når du har installeret Shopify-appen, kan du logge ind på din konto og begynde at drive din butik fra din mobilenhed. Hvis du vil vide, hvordan du udfører en opgave i Shopify-appen, skal du søge efter opgaven i Shopify Hjælp og vælge iPhone eller Android.

For at få den bedste oplevelse skal du sørge for, at dine medarbejdere har de nødvendige tilladelser, og at din software er opdateret.

I hele Shopify Hjælp kan du, hvis opgaven kan udføres fra din mobilenhed ved hjælp af Shopify-appen, vælge vejledninger til iPhone eller Android ved hjælp af knapperne på siden:

Shopify app - page level buttons

Medarbejdertilladelser i Shopify-appen

Dine medarbejdere kan logge ind på Shopify-appen ved hjælp af deres egne Shopify-legitimationsoplysninger. Hvis medarbejderne har begrænsede tilladelser, kan de kun se de områder af Shopify-appen, som de har tilladelser til. Hvis de f.eks. ikke har tilladelse til at se siden Start i Shopify-administrator, vises knappen Start ikke i Shopify-appen.

Hvis medarbejdere skal kunne tilgå siden Ordrer, har de brug for mere end blot tilladelse til at se siden Ordrer i Shopify-administrator. De tilladelser, som medarbejderne skal bruge for at se skærmbilledet Ordrer, er:

• Ordrer
  • Produkter
  • Kunder

Medarbejdere, der ikke har ovenstående tilladelser i Shopify-administratoren, kan ikke se siden Ordrer, når de logger ind på Shopify-appen.

Sørg for, at din mobilsoftware er opdateret

Rediger sproget i Shopify-appen

Shopify-appen bruger din enheds foretrukne sprog. Følgende sprog understøttes af Shopify-appen:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • portugisisk
  • Spansk

Du kan ændre det foretrukne sprog i indstillingerne for din enhed.