Shopify-startside

Shopify-startsiden er landingssiden for Shopify-administratoren. Shopify-startsiden viser oplysninger om daglige opgaver, de næste trin, du skal udføre med dine ordrer, seneste salgsaktivitet i din butik samt de trin, du kan tage for at opbygge og skabe vækst i din virksomhed.

Medarbejdere skal have medarbejdertilladelserne Startside for at kunne se og administrere oplysningerne på Shopify-startsiden.

Parametre

Afsnittet med parametre på startsiden viser en salgsoversigt for din virksomhed generelt. Du kan se salgsdata for dine forskellige salgskanaler i forskellige perioder ved hjælp af rullemenuerne.

De data, der vises i parametrene for Shopify-startsiden, synkroniseres direkte med siden Analytics for din butik. Hvis du vil se mere detaljerede analyser af din butiks salgs- og interaktionsdata, skal du åbne siden Analytics i Shopify-administratoren.

Tilpas parametrene for din startside

Parametrene på startsiden viser din butiks sessioner, salg i alt, samlede antal ordrer og konverteringsraten for det datointerval, du vælger. Du kan dog tilpasse, hvilke fire parametre du vil vise i oversigten på Shopify-startsiden.

Parametrene på startsiden er unikke for hver enkelt medarbejder, så brugerne kan tilpasse de parametre, de vil vise uden at påvirke, hvilke parametre der vises for andre brugere.

De tilgængelige parametre, der kan inkluderes på startsiden, er angivet nedenfor:

Tabel med de tilgængelige parametre, der kan inkluderes på Shopify-startsiden.
Metrisk Definition
Gennemsnitlig ordreværdi Viser gennemsnitsværdien af alle ordrer ( eksklusiv gavekort), divideret med det totale antal ordrer, som indeholdt mindst ét produkt ud over et gavekort. Ordreværdi inkluderer moms, forsendelse og rabatter før returneringer.
Konverteringsrate Viser procentdelen af sessioner, der fører til en ordre over tid. Denne parameter er kun relevant for kanalen Webshop.
Bruttoomsætning Viser den samlede værdi af alle købte varer før gebyrer eller andre justeringer som skatter, levering, rabatter eller returnering.
Nettoværdi for returneringer Viser værdien af returnerede varer over tid.
Konvertering ved søgning i webshop Viser procentdelen af webshopsøgninger, der resulterede i ordrer, ud af det samlede antal webshopsøgninger. Denne metrik er kun relevant for din Online Butik kanal.
Webshopsessioner Viser mængden af din webshops trafik (i sessioner). Denne parameter er kun relevant for kanalen Webshop.
Detailsalg efter POS-lokation Viser den samlede salgsværdi, der er knyttet til hver fysisk POS-lokation for detailhandel.
Detailsalg pr. medarbejder ved kassen Viser den samlede salgsværdi, der er forbundet med hver medarbejder, der sælger via et salgssted i detailhandlen.
Returhyppighed Viser procentdelen af varer, der er blevet returneret til din butik ud af alle bestilte varer.
Hyppighed af tilbagevendende kunder Viser procentdelen af dine kunder, der har placeret mere end én ordre i din butik. Raten beregnes som tilbagevendende kunder divideret med det samlede antal kunder.
Returneringer Viser antallet af returnerede varer over tid. Dette omfatter ikke refusion for leveringsgebyrer eller betalte skatter.
Salg efter kanal Viser den samlede værdi af salg knyttet til hver af dine aktive salgskanaler.
Mest populære produkter Viser produkter med flest solgte individuelle enheder. Inkluderer ordrer fra alle salgskanaler.
Ordrer i alt Viser det samlede antal ordrer.
Salg i alt Viser din butiks samlede salgsbeløb. Det samlede salg er lig med bruttoomsætning - rabatter - returneringer + levering + skatter.
Opdeling af salg i alt Viser din butiks samlede salgsbeløb i en tabel. Opdelingen viser værdierne for bruttoomsætning, rabatter, returneringer, levering, skatter og told.

Hvis du vil tilpasse parametrene på startsiden, skal du udføre følgende trin:

1. Åbn Startsiden i Shopify-administratoren.
  2. Klik på den parameterfane, du vil redigere, og klik derefter på blyantsikonet for at vælge Rediger fane.
  3. Vælg den ønskede parameter i menuen Vælg parameter.
  4. Klik på Gem.

Her er det næste, du skal gøre

Handlinger, der kan udføres, viser handlinger, der kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed, og de tilpasses til din virksomhed.

Ordreopgaver

Eventuelle åbne ordreopgaver vises efter opgave med antallet af hver opgave, der skal fuldføres. Eksempler på ordreopgaver omfatter følgende handlinger:

• Registrer en betaling.
  • Klargør en ordre.
  • Behandl en anmodning om returnering.
  • Gennemgå ordrer med høj risiko.
  • Indsend beviser til chargebacks.

Startsidekort

Kort er blokke med informationer, som regelmæssigt ændres, så de kan tilpasse sig din virksomhed. Der er forskellige typer kort, der vises baseret på den seneste aktivitet i din butik, og hvad du har lavet i Shopify. Startsidekort kan indeholde følgende typer oplysninger:

• Opdateringer af nye Shopify-funktioner, der er relevante for din virksomhed.
  • råd til, hvordan du får mest muligt ud af Shopify
  • Handlingsbaseret indblik, som leverer databaserede oplysninger om din butik og en relateret anbefalet handling baseret på dette indblik.
  • Vejledninger til anbefalede opgaver, som kan hjælpe dig med at opnå et resultat på højt niveau for din virksomhed, f.eks. øget salg eller forbedret konvertering.

Klik på ikonet for at vise eller skjule kortets indhold.

Afvis startsidekort

Du kan afvise og give feedback på alle startsidekort, bortset fra ordreopgaver. Hvis du vil afvise eller give feedback på et kort, skal du udføre en af følgende handlinger:

• Klik på ... > Afvis for at skjule et kort, indtil oplysningerne bliver relevante igen.
  • Klik på ... > Giv feedback for at give feedback om et kort. Disse oplysninger hjælper os med at forbedre fremtidige startsidekort.