De Shopify-app gebruiken voor iPhone en Android

Nadat je de Shopify-app hebt geïnstalleerd, kun je je aanmelden bij je account en je winkel beheren vanaf je mobiele apparaat. Als je wilt weten hoe je een taak uitvoert in de Shopify-app, zoek de taak in het Shopify Help Center en selecteer iPhone of Android.

Geef je medewerkers de beste ervaring door ervoor te zorgen dat ze over de benodigde machtigingen beschikken en dat je software up-to-date is.

Als je in het Shopify Help Center een taak kunt uitvoeren vanaf je mobiele apparaat met de Shopify-app, kun je instructies voor iPhone of Android selecteren met behulp van knoppen op de pagina:

Shopify-app - knoppen op paginaniveau

Personeelsrechten voor de Shopify-app

Je personeelsleden kunnen inloggen bij de Shopify-app met hun eigen Shopify-inloggegevens. Als een personeelslid beperkte machtigingen heeft, kan hij of zij alleen de gedeeltes in de Shopify-app zien waar hij of zij een machtiging voor heeft. Als ze bijvoorbeeld geen machtigingen hebben om de pagina Start weer te geven in het Shopify-beheercentrum, dan wordt de knop Start niet weergegeven in de Shopify-app.

Om het scherm Bestellingen te zien, heeft je personeel meer nodig dan alleen toestemming om te pagina Bestellingen in het Shopify-beheercentrum te openen. Personeel heeft de volgende rechten nodig om het scherm Bestelingen te zien:

• Bestellingen
  • Producten
  • Klanten.

Medewerkers die deze rechten in het Shopify-beheercentrum niet hebben, kunnen het scherm Bestellingen niet zien wanneer ze zich aanmelden bij de Shopify-app.

Mobiele software up-to-date houden

De taal van de Shopify-app wijzigen

De mobiele Shopify-app gebruikt de voorkeurstaal van je apparaat. De volgende talen worden door de Shopify-app ondersteund:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Portugees (Brazilië)
  • Spaans

Je kunt de voorkeurstaal wijzigen in de instellingen van je apparaat.