De Shopify-app gebruiken voor iPhone en Android

Nadat je de Shopify-app hebt geïnstalleerd, kun je inloggen bij je account en je winkel beheren vanaf je mobiele apparaat. Als je wilt weten hoe je een taak uitvoert in de Shopify-app, zoek de taak in het Shopify-helpcentrum en selecteer iPhone of Android.

Geef je medewerkers de beste ervaring door ervoor te zorgen dat ze over de benodigde machtigingen beschikken en dat je software up-to-date is.

Als je in het Shopify-helpcentrum een taak kunt uitvoeren vanaf je mobiele apparaat met de Shopify-app, kun je instructies voor iPhone of Android selecteren met behulp van knoppen op de pagina:

Shopify app - page level buttons

Medewerkersmachtigingen in de Shopify-app

Je medewerkers kunnen inloggen bij de Shopify-app met hun eigen Shopify-inloggegevens. Als medewerkers beperkte machtigingen hebben, kunnen zij alleen de gedeelten in de Shopify-app zien waarvoor zij een machtiging hebben. Als ze bijvoorbeeld geen machtigingen hebben om de homepage te bekijken in het Shopify-beheercentrum, wordt de knop Start niet weergegeven in de Shopify-app.

Om toegang tot het scherm Bestellingen te krijgen, hebben je medewerkers meer nodig dan alleen een machtiging om de pagina Bestellingen in het Shopify-beheercentrum te bekijken. Medewerkers hebben de volgende machtigingen nodig om het scherm Bestellingen te bekijken:

• Bestellingen
  • Producten
  • Klanten

Medewerkers die deze rechten in het Shopify-beheercentrum niet hebben, kunnen het scherm Bestellingen niet zien wanneer ze inloggen bij de Shopify-app.

De mobiele software altijd up-to-date houden

De taal van de Shopify-app wijzigen

De Shopify-app gebruikt de voorkeurstaal van je apparaat. De volgende talen worden door de Shopify-app ondersteund:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Japans
  • Portugees (Brazilië)
  • Spaans

Je kunt de voorkeurstaal wijzigen in de instellingen van je apparaat.