Het Shopify-beheercentrum zoeken

Met de zoekbalk kun je apps, klanten, bestellingen, producten, verkoopkanalen of andere informatie in het Shopify-beheercentrum vinden. De zoekbalk staat boven aan het Shopify-beheercentrum. Klik op de zoekbalk of druk op ctrl + K op een pc of command + K op een Mac om rechtstreeks naar de zoekbalk te gaan.

Op de zoekbalk worden je meest recente zoekopdrachten vermeld. Er is een ook een filterknop waarmee je de resultaten op bepaalde soorten informatie kunt filteren.

In zoekresultaten worden maximaal zeven artikelen vermeld. Als er meer dan zeven resultaten zijn, klik je op Meer resultaten weergeven om maximaal 20 extra resultaten tegelijk te tonen. Wanneer je de resultaten begint te typen, worden onder aan de zoekresultaten nog twee extra knoppen weergegeven. Klik op deze knoppen om resultaten te zoeken in de Shopify App Store of in het Helpcentrum.

Filterresultaten

Wanneer je de zoekbalk opent, worden standaard de volgende vijf filters weergegeven:

• Apps
  • Klanten
  • Bestellingen
  • Producten
  • Verkoopkanalen

Klik op het filterpictogram of druk op / om alle beschikbare filters te zien. Selecteer in de lijst het filter dat je wilt toepassen.

Wanneer je je resultaten typt, worden er maximaal vijf slimme filters weergegeven met het aantal resultaten. Deze filters worden steeds bijgewerkt zolang je de zoekopdracht aan het invoeren bent.