Shopify-app

Met de Shopify-app kun je je winkel beheren vanaf je iPhone of Android-apparaat. Download de app en log in bij je Shopify-account om aan de slag te gaan.

OS-vereisten voor de Shopify-app

De Shopify-app werkt op Android- en iOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad, Apple WatchOS 6.0 en iPod touch. De Shopify-app ondersteunt de volgende OS-versies:

• iOS - versie 15 of hoger;
  • Android (versie 8.0.0 of hoger).

iOS 14-machtiging vereisten

Als je je apparaat hebt bijgewerkt naar iOS 14 of hoger en Shopify-apps van externe partijen gebruikt, kan het nodig zijn om Cross-websitetracking te activeren in de iOS-instellingen. Met Cross-websitetracking kunnen Shopify-apps van externe partijen die je in het Shopify-beheercentrum hebt geïnstalleerd, in verbinding blijven met Shopify Inbox, Shopify Point of Sale en de Shopify-app.

Voer de volgende stappen uit om Cross-websitetracking te activeren:

1. Open de Instellingsapp op je apparaat.
  2. Tik op Shopify, Shopify POS of Shopify Inbox.
  3. Activeer Cross-websitetracking toestaan.

De Shopify-app installeren

Download en installeer de Shopify-app die is ontworpen voor het besturingssysteem van je apparaat of computer:

Vanuit de Shopify-app kun je zien hoe je winkel presteert, bestellingen beheren en het assortiment bijwerken.Je kunt je webshop beheren en bijwerken met de mobiele themabewerker.Via meldingen word je geïnformeerd over een nieuwe bestelling of wanneer iemand je noemt in een opmerking op de tijdlijn.Je kunt vanuit de app zelfs betalingen vastleggen en bestellingen afhandelen.