Shopify mobiel

Met de Shopify-app kun je je winkel beheren vanaf je iPhone of Android-apparaat. Download de app en log in bij je Shopify-account om aan de slag te gaan.

OS-vereisten voor de Shopify-app

De Shopify-app werkt op Android-apparaten en iOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod touch. De Shopify-app ondersteunt de volgende OS-versies:

• iOS - versie 10.3 of hoger
  • Android: versie 5 of nieuwer

iOS 14-machtiging vereisten

Als jij je apparaat hebt bijgewerkt naar iOS 14 of hoger en Shopify-apps van derden gebruikt, moet je mogelijk Cross-website-tracking inschakelen in je IOS-instellingen. Met Cross-website tracking kunnen externe Shopify-apps die je in je Shopify-beheerder hebt geïnstalleerd, in verbinding blijven met Shopify Ping, Shopify Point of Sale en de mobiele app van Shopify.

Voer de volgende stappen uit om Cross-website trackingin te schakelen:

1. Open de Instellingsapp op je apparaat.
  2. Tik op Shopify, Shopify POSof Shopify ping.
  3. Schakel volgen van cross-website in.

De Shopify-app installeren

Download en installeer de Shopify-app die is ontworpen voor het besturingssysteem van je apparaat of computer:

Vanuit de Shopify-app kun je zien hoe de winkel presteert, bestellingen beheren en het assortiment bijwerken. Via meldingen word je geïnformeerd over een nieuwe bestelling of wanneer iemand je noemt in een opmerking op de tijdlijn. Je kunt vanuit de app zelfs betalingen vastleggen en bestellingen vervullen.