Productiviteitstools voor je Shopify-beheercentrum

Je kunt de productiviteitshulpmiddelen gebruiken om veel van de Shopify-beheertaken te versnellen die je vaak uitvoert. Deze tools helpen je je merk op te bouwen, je winkel te beheren en je bestellingen en voorraad bij te houden. Dit zijn enkele van de beschikbare hulpmiddelen en sneltoetsen:

• CSV-bestanden

Gebruik CSV-bestanden om grote gegevenssets naar en van je Shopify-winkel te importeren en exporteren.

• Tekst met opmaak-editor

Gebruik de RTF-editor om producten, collecties, pagina's, winkelbeleid en blogberichten te bewerken.

• Bulkacties

Vervul een groot aantal bestellingen tegelijkertijd, verwijder meerdere bestanden om ruimte vrij te maken, en meer.

• Bulkbewerkingen

Bewerk meerdere artikelen tegelijk om de prijs, producttitel, leverancier of allerlei andere eigenschappen te wijzigen.

• Beeldbewerking

Gebruik afbeeldingseditors om afbeeldingen die je uploadt naar Shopify te bewerken en een ander formaat te geven.

• Toekomstige publicatie

Plan producten, collecties, blogberichten en pagina's voor publicatie op een later tijdstip.

• Sneltoetsen toetsenbord

Navigeer door het Shopify-beheercentrum zonder je muis te gebruiken.

• Gratis tools

Gebruik een aantal gratis hulpmiddelen en sjablonen om je merk op te bouwen en je winkel beter te runnen.

• Tags

Gebruik tags om producten, overdrachten, klanten, bestellingen, conceptbestellingen en blogberichten te labelen.

• Tijdlijn

Verzend berichten en voeg opmerkingen toe over bestellingen, conceptbestellingen, klanten en overdrachten zonder de pagina te verlaten.

• Zoeken als beheerder

Gebruik de optie om te zoeken als beheerder om specifieke bestellingen, producten of klanten in Shopify te vinden.