Shopify POS ‑sovelluksen vianmääritys

Ennen kuin noudatat tämän vianmääritysoppaan ohjeita, tarkista Shopifyn tila ‑sivulta mahdolliset ajantasaiset tapaukset ja käyttökatkot.

Jotkin paikalliset ongelmat voivat heikentää Shopify-sovelluksen tehokkuutta. Tämän oppaan paikallisten vikojen vianmääritysvaiheet voivat parantaa sovelluksen suorituskykyä.

Shopify-sovelluksen vianmääritys iOS-laitteilla

Ennen kuin aloitat, varmista, että Shopify-sovellus on ajan tasalla. Ohjelmistopäivitykset tuovat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja auttavat välttämään vanhentuneen ohjelmiston aiheuttamat ongelmia. Jos haluat, voit aktivoida sovellukselle automaattiset päivitykset: kun päivitys julkaistaan, mobiililaitteen sovellus päivittyy automaattisesti.

Saatat myös joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan.

Voit yrittää aktivoida asetuksen, joka poistaa kaikki istunnot seuraavan Shopify-sovelluksen käynnistyksen yhteydessä.

Vaiheet:

1. Napauta iOS-laitteen Asetukset-osion Sovellukset-kohdasta Shopify-sovellusta.
  2. Aktivoi Poista kaikki istunnot seuraavan käynnistyksen yhteydessä.

Voit myös yrittää kirjautua ulos sovelluksesta kokonaan ja kirjautua sitten takaisin sisään.

Shopify-sovelluksen vianmääritys Android-laitteilla

Ennen kuin aloitat, varmista, että Shopify-sovellus on ajan tasalla. Ohjelmistopäivitykset tuovat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja auttavat välttämään vanhentuneen ohjelmiston aiheuttamat ongelmia. Jos haluat, voit aktivoida sovellukselle automaattiset päivitykset: kun päivitys julkaistaan, mobiililaitteen sovellus päivittyy automaattisesti.

Voit yrittää tyhjentää sovelluksen tiedot ja välimuistin.

Vaiheet:

1. Siirry Android-laitteen Asetukset-osion kohtaan Sovellukset ja ilmoitukset > Sovelluksen tiedot tai Sovellukset > Omat sovellukset.
  2. Napauta Shopify-sovellusta.
  3. Napauta sekä Tyhjennä tiedot että Tyhjennä välimuisti.

Jotta voisit jatkaa Shopify-sovelluksen vianmääritystä, voit tyhjentää laitteesi selaimen välimuistin tai poistaa Shopify-sovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

Etkö löydä hakemaasi vastausta? Autamme mielellämme.