Söker på din Shopify-administrator

Du kan använda sökfältet för att hitta appar, kunder, ordrar, produkter, försäljningskanaler och annan information i din Shopify-admin. Sökfältet finns högst upp i din Shopify-administratör. Klicka i sökfältet eller tryck på ctrl + K på en PC eller command + K på en Mac för att gå direkt till sökfältet.

Sökfältet listar dina senaste sökningar och har en filterknapp som låter dig filtrera dina resultat till specifika typer av information.

Sökresultaten listar maximalt sju artiklar. Om det finns fler än sju resultat klickar du på Visa fler resultat för att lista upp till 20 ytterligare resultat i taget. När du börjar skriva dina resultat visas även två ytterligare knappar längst ned i sökresultaten. Klicka på dessa knappar för att söka efter resultat i antingen Shopify App Store eller i hjälpcentret.

Filtrera resultat

När du öppnar sökfältet visas följande fem filter som standard:

• Appar
  • Kunder
  • Ordrar
  • Produkter
  • Försäljningskanaler

Klicka på filterikonen eller tryck på / för att returnera alla tillgängliga filter. Välj det filter du vill tillämpa från listan över filter.

När du skriver in dina resultat visas upp till fem smarta filter med angivet resultatantal. Dessa filter uppdateras när du fortsätter att ange din sökning.