Ordrebehandling og klargøring

Hvis du vil behandle ordrer i din webshop og i dine salgskanaler, skal du konfigurere dine indstillinger for klargøring og levering af ordrer, som f.eks. leveringspriser, lokationer og leveringsprofiler. Når du har modtaget en ordre, kan du administrere og klargøre dine ordrer fra siden Ordrer i din Shopify-administrator.

For at spare tid og penge på klargøring af ordrer kan du bruge Shopify Shipping til at købe og udskrive fragtlabels i din Shopify-administrator.

Hvis du vil bruge et klargøringscenter, kan du benytte Shopify Fulfillment Network.