Opsætning af dine præferencer for webshoppen

Du kan redigere titlen og metabeskrivelsen for din webshop, tilføje sporingskoder, aktivere en adgangskodeside og beskyttelse af betaling på siden Præferencer.

Rediger titlen og metabeskrivelsen

Du kan angive sidetitel og metabeskrivelse for din webshops startside. De bliver vist i søgemaskineresultaterne. Brug beskrivende tekst og nøgleord til at forbedre søgemaskinerangeringen for din webshop. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Angiv en titel og en metabeskrivelse for din butik i afsnittet Titel og metabeskrivelse.

3. Klik på Gem.

Tilføj sporingsoplysninger for Google Analytics

Google Analytics giver dig mulighed for at spore besøgende, sessioner og anden kundeadfærd i din butik. Brug afsnittet Google Analytics på siden Præferencer til at konfigurere din Google Analytics, så din webshop holder styr på de relevante data.

Aktivér eller deaktiver adgangskodesiden

Du kan begrænse kundernes adgang til din webshop ved at aktivere adgangskodesiden i afsnittet Adgangskodebeskyttelse. Adgangskodesiden er en landingsside, som føjer adgangskodebeskyttelse til din webshop. Du kan give den oprettede adgangskode til kunder, som skal kunne besøge din butik.

Få mere at vide om, hvordan du aktiverer, deaktiverer og tilpasser adgangskodesiden.

Beskyt din butik med Google reCaptcha

Google reCaptcha hjælper med at analysere de besøgendes adfærd i din webshop med henblik på at blokere spam fra botter. Google reCaptcha minimerer også friktionen for reelle brugere ved at eliminere CAPTCHA-udfordringer og er som standard aktiveret i alle Shopify-butikker.

Google reCaptcha kan vises på følgende placeringer i din webshop:

• ved betaling
  • i formularer til kontakt og kommentarer
  • på sider til login, oprettelse af konto og gendannelse af adgangskode

Hvis du bruger Google reCaptcha, vil det muligvis medføre, at nogle af dine kunder skal gennemføre en reCaptcha-udfordring. Få mere at vide om, hvordan du kan aktivere eller deaktivere Google reCaptcha i din webshop.

Du kan få mere at vide om redigering af Google reCaptcha i temaer på Shopify.dev.

Aktivér eller deaktiver reCaptcha i din webshop

Google reCaptcha er som standard aktiveret for alle Shopify-butikker.

Google reCaptcha-logoet vises på den placering, hvor det er aktiveret:

reCaptcha-logo

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator.
  2. Du kan markere eller fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet for at aktivere eller deaktivere Google reCaptcha på denne placering, i afsnittet Spambeskyttelse: - Aktivér Google reCaptcha ved betaling,
    • Aktivér Google reCaptcha på formularer til kontakt og kommentarer,
    • Aktivér Google reCaptcha for sider til login, oprettelse af konto og gendannelse af adgangskoder.

Google reCaptcha ved betaling

Google reCaptcha på formularer til kontakt og kommentarer

Brug Google reCaptcha på kontaktformularer og blogkommentarer for at minimere indgående spam fra botter. Google reCaptcha er som standard aktiveret for alle Shopify-butikker.

Når Google reCaptcha er aktiveret, skal alle kunder, der skriver flere beskeder eller skriver kommentarer fra en mailadresse, som Google finder mistænkelig, angive en CAPTCHA for at sikre, at de er gyldige brugere.

Google reCaptcha for sider til login, oprettelse af konto og gendannelse af adgangskode

Brug Google reCaptcha til loginsider, sider til oprettelse af konti og formularer til gendannelse af adgangskoder, så du kan minimere uønsket trafik i din butik. Google reCaptcha er som standard aktiveret for alle Shopify-butikker.

Når Google reCaptcha er aktiveret, skal alle kunder, der gentagne gange forsøger at logge ind, oprette en konto eller nulstille deres adgangskoder, angive en CAPTCHA for at sikre, at de er gyldige brugere.