Tilføj en meddelelseslinje

Du kan føje en meddelelseslinje til din webshop for at fremhæve vigtige oplysninger om din virksomhed, såsom følgende:

• eventuelle forsinkelser af levering eller områder, der ikke accepterer internationale forsendelser
  • alle nye eller opdaterede sider med politikker
  • alle kampagner, der tilbydes på nuværende tidspunkt såsom udsalg eller nye gavekort

Nogle temaer har en indbygget funktion til meddelelseslinjer, mens andre kræver, at du skal downloade en app for at vise en meddelelseslinje.

Se, om dit tema har en funktion til meddelelseslinjer

Brug en af følgende metoder til at se, om dit tema har en funktion til meddelelseslinjer:

• Gå til Webshop > Temaer, og klik derefter på Tilpas. Hvis dit tema har en meddelelseslinje, vises Meddelelseslinje på listen over afsnit eller i indstillingerne for dit “Sidehoved”.
  • Se dokumentationen til dit tema. Se Gratis temaer fra Shopify, hvis du bruger et tema, der understøttes af Shopify.
  • Kontakt udvikleren af dit tema. Kontakt Shopify Support, hvis du bruger et tema, der understøttes af Shopify.

Hvis dit tema har en indbygget funktion til meddelelseslinjer, skal du følge dit temas dokumentation for at føje en meddelelseslinje til din webshop. Se Gratis temaer fra Shopify, hvis du bruger et tema, der understøttes af Shopify.

Hvis dit tema ikke har en funktion til meddelelseslinjer, eller den indbyggede funktion ikke har de ønskede indstillinger, kan du downloade en bannerapp.

Tilføj en meddelelseslinje

Du kan kun have ét afsnit med meddelelseslinje i dit tema, men du kan føje op til 12 meddelelsesblokke til din meddelelseslinje.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil tilpasse.
  3. Klik på Tilføj meddelelse i afsnittet Meddelelseslinje.
  4. Angiv din meddelelsestekst i feltet Tekst.
  5. Valgfrit: Klik på feltet Link, og gør derefter et af følgende:

• Angiv en webadresse for at omdirigere dine kunder til en bestemt lokation.
    • Brug rullemenuen til at vælge en side i din webshop.
  6. Klik på Gem.

Rediger din meddelelseslinje

Du kan tilpasse din meddelelseslinje på tre forskellige måder:

• Stil: Vælg et farveskema for at ændre baggrunds- og tekstfarven i meddelelseslinjen.
  • Funktion: Føj en sprogvælger, en lande- eller områdevælger og ikoner for sociale medier til din meddelelseslinje.
  • Animation: Tilføj flere meddelelser. Vælg dette for at få dine meddelelser til at rotere automatisk. Du kan også lade dine kunder gennemgå dine meddelelser ved hjælp af chevron-knapperne manuelt.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil tilpasse.
  3. Klik på afsnittet Meddelelseslinje.
  4. Valgfrit: Vælg Aktivér sprogvælger for at føje en sprogvælger til din meddelelseslinje.
  5. Valgfrit: Vælg Aktivér lande-/områdevælger for at føje en lande- eller områdevælger til din meddelelseslinje.
  6. Valgfrit: Vælg Vis ikoner på din computer, hvis du vil føje ikoner for sociale medier til din meddelelseslinje.
  7. Valgfrit: Hvis du har flere meddelelser, og du vil rotere dem automatisk, skal du gøre følgende:

1. Vælg Roter meddelelser automatisk.
    2. Skift dias hvert-diasbilledet skal du vælge hyppigheden på, hvor ofte dine meddelelser roterer.
    3. Klik på ikonet ⋮⋮, og træk i det for at flytte meddelelseslinjen til en anden placering i rækkefølgen.
  8. Klik på Gem.

Skjul eller slet meddelelseslinjer

Du kan skjule eller slette meddelelseslinjer, du ikke vil vise i din webshop. Hvis du skjuler en meddelelseslinje, fjernes den fra din webshop, men den slettes ikke, og du kan derfor gøre den synlig i webshoppen igen på et senere tidspunkt. Sletning af meddelelseslinjer er en permanent handling, der ikke kan fortrydes.

Fremgangsmåde:

Tilføj en app til bekendtgørelsesbannere

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søg efter en app ved hjælp af banner message eller announcement bar.
  3. Klik på en app for at vise appsiden.
  4. Klik på Tilføj app, når du er tilfreds med appoplysningerne.

Hvis du vil føje banneret til din butik, skal du følge installationsvejledningerne samt eventuel dokumentation fra appens udviklere.