Føj modtagerfelter til dit gavekortprodukt

Du kan aktivere felter til modtagerens navn, mailadresse og besked på produktsiderne for dit gavekort.

Kunder, der køber et gavekort til en anden, har mulighed for at udfylde disse ekstra felter. Når det er købt, sendes der en personlig mail med beskeden og gavekortkoden til modtageren. Kunden modtager en besked med gavekortkoden og bekræftelse af, at gavekortet er blevet sendt til modtageren.

Aktivér formularen til modtageroplysninger

Det er ikke alle temaer, der har formularen til modtageroplysninger for gavekort. Fuldfør følgende trin for at se, om dit tema har muligheden, og aktivér den, hvis det gør.

Trin:

1. På siden Temaer skal du gå til det tema, du vil tilpasse, og klikke på Tilpas.
  2. Gå til skabelonen for standardprodukter i topnavigationen.
  3. Vælg et gavekortprodukt i forhåndsvisningen.
  4. I menuen Produktoplysninger klikker du på blokken Køb-knapper.
  5. Hvis dit tema understøtter denne funktion, er der mulighed for at vise formularen til modtageroplysninger for gavekortprodukter.
Vis formular til modtageroplysninger for gavekortprodukter
  1. Klik på afkrydsningsfeltet for at aktivere formularen til modtageroplysninger.
  2. Klik på Gem. Dine kunder kan nu se de nye modtagerfelter.
  3. Kontrollér, at dine gavekortmeddelelser indeholder de nye modtagerfelter.Hvis du tidligere har redigeret disse skabeloner eller inkluderet yderligere sprog, skal du tilføje felterne manuelt.

Skabeloner til meddelelser om gavekort

Der er to forskellige meddelelser, der kan blive sendt, når der købes et gavekort.

Gavekort udstedt

Dette er den meddelelse, en person modtager, når vedkommende modtager gavekortet. Det omfatter følgende scenarier:

• En medarbejder opretter et gavekort i administratoren og udsteder det til en kunde.
  • En kunde køber selv et gavekort uden at udfylde formularen til modtageroplysninger.
  • En person modtager et gavekort som gave.

Bekræftelse af gavekort

Dette er den meddelelse, kunder modtager, når de køber et gavekort og udfylder formularen til modtageroplysninger. Denne meddelelse bekræfter over for kunderne, at der er sendt et gavekort til modtageren

Kontrollér, om dine skabeloner til meddelelser indeholder modtagerfelterne

Hvis du har redigeret skabelonen til meddelelser om gavekort eller tilføjet nye sprog, er felterne til modtageroplysninger muligvis ikke inkluderet. Dette kan løses ved at annullere ændringerne i standardskabelonen eller ved at tilføje de nye felter manuelt. Dette skal gøres for hvert sprog, som du understøtter.

Sådan annullerer du ændringerne i en meddelelse

Trin:

1. På siden Meddelelser klikker du på Gavekort er udstedt.
  2. Klik på Rediger kode.
  3. Nederst i editoren skal du klikke på Tilbage til standard

Føj nye felter til din meddelelse

Hvis du vil beholde ændringerne af meddelelsen om dit gavekort, kan du tilføje modtageroplysningerne manuelt. Felterne til modtageroplysninger er dokumenteret i liquid-referencen til gavekortmodtageren

Trin:

1. På siden Meddelelser klikker du på Gavekort er udstedt.
  2. Klik på Rediger kode.
  3. Føj de nye modtagerfelter til meddelelsen. Se dokumentationen om, hvordan du redigerer skabeloner til meddelelser.