Føj modtagerfelter til dine gavekortprodukter

Du kan aktivere følgende modtagerfelter for dine gavekortprodukter:

• modtagers mailadresse
  • modtagerens navn
  • tilpasset besked
  • send på dato

Dine kunder, der køber et gavekortprodukt, har en mulighed for at sende et gavekortprodukt med en tilpasset besked til en anden. Dine kunder kan vælge at planlægge gavekortproduktet og sende det på en bestemt dato. De kan også sende gavekortproduktet umiddelbart efter købet. Planlagte gavekort sendes cirka mellem klokken 04.00 og 10.00 i kundens tidszone med butikkens tidszone som alternativ ved fejl i tidzone.

Der sendes en personlig e-mail, der indeholder den tilpassede besked, og en gavekortkode til modtageren. Din kunde modtager en meddelelse, der indeholder gavekortkoden, og bekræfter, at gavekortet er blevet sendt til modtageren.

Aktivér formularen til gavekortmodtageroplysninger

Formularen til gavekortmodtageroplysninger er muligvis ikke tilgængelig i nogle temaer. Du kan bekræfte, om dit tema har mulighed for at aktivere formularen til oplysninger om gavekortet.

Trin:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil tilpasse.
  3. Find et gavekortprodukt.
  4. I afsnittet Produktoplysninger klikker du på blokken Køb-knapper.
  5. Vælg Vis formular med modtageroplysninger for gavekortprodukter. Hvis denne valgmulighed ikke vises, understøtter dit tema ikke funktionen til formularer til gavekortmodtagere.
  6. Klik på Gem.
  7. Kontrollér, at dine gavekortmeddelelser indeholder de nye modtagerfelter. Hvis du tidligere har redigeret disse skabeloner eller inkluderet yderligere sprog, skal du tilføje felterne manuelt.

Skabeloner til meddelelser om gavekort

Der er to forskellige meddelelser, der kan blive sendt, når der købes et gavekort.

Nyt gavekort

Dette er den meddelelse, en person modtager, når vedkommende modtager gavekortet. Det omfatter følgende scenarier:

• En medarbejder opretter et gavekort i administratoren og udsteder det til en kunde.
  • En kunde køber selv et gavekort uden at udfylde formularen til modtageroplysninger.
  • En person modtager et gavekort som gave.

Kvittering for gavekort

Dette er den meddelelse, kunder modtager, når de køber et gavekort og udfylder formularen til modtageroplysninger. Denne meddelelse bekræfter over for kunderne, at der er sendt et gavekort til modtageren

Kontrollér, om dine skabeloner til meddelelser indeholder modtagerfelterne

Hvis du har redigeret skabelonen til meddelelser om gavekort eller tilføjet nye sprog, er felterne til modtageroplysninger muligvis ikke inkluderet. Dette kan løses ved at annullere ændringerne i standardskabelonen eller ved at tilføje de nye felter manuelt. Dette skal gøres for hvert sprog, som du understøtter.

Sådan annullerer du ændringerne i en meddelelse

Trin:

Føj nye felter til din meddelelse

Hvis du vil beholde ændringerne af meddelelsen om dit gavekort, kan du tilføje modtageroplysningerne manuelt. Felterne til modtageroplysninger er dokumenteret i liquid-referencen til gavekortmodtageren