Føj modtagerfelter til dine gavekortprodukter

Du kan aktivere følgende modtagerfelter for dine gavekortprodukter:

• Modtagers mailadresse
  • Modtagerens navn (valgfrit)
  • Besked (valgfrit)
  • Send-dato (valgfrit)

Kunder, som køber et gavekortprodukt, har mulighed for at sende gavekortet til den ønskede modtager med en tilpasset besked. Din kunde kan sende gavekortet straks efter købet eller vælge at sende gavekortet på en planlagt dato. Planlagte gavekort sendes cirka mellem kl. 4.00 og kl. 10.00 i den tidszone, hvor kunden foretog købet.

Modtageren får en personligt tilpasset mail med den tilpassede besked og gavekortkoden. Din kunde modtager en notifikation, der indeholder gavekortkoden, og notifikationen bekræfter, at gavekortet er blevet sendt til modtageren.

Aktivér formularen til gavekortmodtageroplysninger

Formularen til gavekortmodtageroplysninger er muligvis ikke tilgængelig i nogle temaer. Du kan bekræfte, om dit tema har mulighed for at aktivere formularen til oplysninger om gavekortet.

Hvis muligheden for aktivering af formularen til oplysninger om modtageren af gavekortet ikke vises, betyder det, at dit tema ikke understøtter funktionen Modtager af gavekort. Du kan se, hvordan du opdaterer dit tema.

Trin:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Klik på rullemenuen Startside i temaeditoren, og klik derefter på Produkter > Standardprodukt.
  4. Klik på Skift i afsnittet Forhåndsvisning i sidebjælken.
  5. Find dit gavekortprodukt i afsnittet Vælg produkt, og vælg derefter gavekortproduktet.
  6. I afsnittet Produktoplysninger klikker du på blokken Køb-knapper.
  7. Vælg Vis formular med modtageroplysninger for gavekortprodukter.
  8. Klik på Gem.

Du bør også kontrollere, at dine gavekortnotifikationer indeholder felterne til oplysninger om modtageren af gavekortet.

Skabeloner til meddelelser om gavekort

Der er to forskellige typer Notifikationer, der kan blive sendt, når der købes et gavekort i din butik.

Nyt gavekort

Dette er den notifikation, som en person modtager, når vedkommende er modtager af et gavekort. Notifikationen Nyt gavekort sendes i følgende scenarier:

• Du opretter et gavekort i Shopify-administratoren og udsteder det direkte til kunden.
  • En kunde køber et gavekort til sig selv uden at udfylde formularen til oplysninger om modtageren af gavekortet.
  • En person modtager et gavekort som gave.

Kvittering for gavekort

Dette er den notifikation, din kunde modtager, når vedkommende køber et gavekort og udfylder formularen til oplysninger om modtageren af gavekortet. Notifikationen Kvittering for gavekort bekræfter over for din kunde, at der er sendt et gavekort til den valgte modtager.

Kontrollér, at dine notifikationsskabeloner indeholder felterne til oplysninger om modtageren af gavekortet

Hvis du har redigeret notifikationsskabelonerne for gavekort eller tilføjet nye sprog, er felterne til oplysninger om modtageren af gavekortet muligvis ikke inkluderet i dine skabeloner.

Du kan annullere dine ændringer og gå tilbage til standardskabelonerne, der indeholder felterne til oplysninger om modtageren af gavekortet, eller du kan føje felterne til dine skabeloner manuelt.

Du skal gøre dette for alle sprog, du understøtter med dine notifikationer.

Annuller ændringer af notifikationer

Føj nye felter til dine notifikationer

Hvis du vil beholde eventuelle ændringer, du har foretaget af notifikationsskabelonerne for gavekort, kan du føje felterne til oplysninger om modtageren af gavekortet til dine skabeloner manuelt.

Felterne til modtageroplysninger er dokumenteret i Liquid-referencen til gavekortmodtager.