Legg til mottakerfelter i produktgavekort

Du kan aktivere følgende mottakerfelter for produktgavekort:

• mottakerens e-post
  • mottakers navn
  • egendefinert melding
  • ønsket dato for sending

Kunder som kjøper et produktgavekort har muligheten til å sende et produktgavekort med en egendefinert melding til noen andre. Kundene kan velge å planlegge utsendelse av produktgavekortet på en senere dato, eller sende produktgavekortet umiddelbart etter kjøpet. Planlagte gavekort sendes mellom rundt kl. 04.00 og 10.00 i kundens tidssone, og har butikkens tidssone som reserve.

En personlig e-postmelding som inneholder den tilpassede meldingen og en gavekortkode sendes til mottakeren. Kunden får et varsel som inneholder gavekortkoden, og en bekreftelse på at gavekortet er sendt til mottakeren.

Aktiver skjemaet for informasjon om gavekortmottakeren

Skjemaet for informasjon om gavekortmottaker er kanskje ikke tilgjengelig i alle temaer. Du kan kontrollere om temaet ditt har mulighet til å aktivere skjemaet for informasjon om gavekortmottaker.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av temaet du vil tilpasse.
  3. Finn et produktgavekort.
  4. Klikk på blokken Kjøp-knapper i seksjonen Produktinformasjon.
  5. Velg Vis mottakerinformasjon for produktgavekort. Hvis dette alternativet ikke er synlig, støtter ikke temaet ditt skjemafunksjonen for informasjon om gavekortmottaker.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Kontroller at gavekortvarslene inneholder de nye mottakerfeltene. Hvis du tidligere har endret disse malene eller lagt inn ytterligere språk, må du legge til feltene manuelt.

Varslingsmaler for gavekort

Det er to ulike varsler som kan sendes når et gavekort kjøpes.

Nytt gavekort

Dette er varselet noen mottar når de er mottaker av gavekortet. Dette inkluderer følgende scenarier:

• Et personalmedlem oppretter et gavekort i administrator og utsteder det til en kunde.
  • En kunde kjøper et gavekort til seg selv uten å fylle ut skjemaet for mottakerinformasjon.
  • Noen mottar et gavekort som en gave.

Gavekortkvittering

Dette er varselet kundene mottar når de kjøper et gavekort og fyller ut skjemaet for mottakerinformasjon. Dette varselet bekrefter for kunden at gavekortet er sendt til mottakeren.

Kontroller om varslingsmalene inneholder mottakerfeltene

Hvis du har endret malen for gavekortvarsler eller lagt til nye språk, kan det hende at feltene for mottakerinformasjon ikke er inkludert. Dette kan fikses ved å tilbakestille endringene til standardmalen eller ved å legge til nye felt manuelt. Dette må gjøres for hvert språk du støtter.

Tilbakestille endringer i et varsel

Trinn:

Legge til nye felt i varselet

Hvis du vil beholde endringene i gavekortvarselet, kan du manuelt legge til mottakerinformasjon. Feltene for mottakerinformasjon er dokumentert i liquid-referansen for gavekortmottaker