Legg til en leveringsdatovelger i handlekurven

Du kan legge til en kalender på handlekurvsiden som lar kundene angi en leveringsdato for bestillingen.

Leveringsdatovelger

Inkluder jQuery i theme.liquid

For at denne tilpasningen skal fungere krever noen temaer at en skripttagg for jQuery legges til i oppsettfilen theme.liquid. Hvis du bruker et gratis Shopify Online Store 2.0-tema kan det hende du må utføre følgende trinn:

1. I Oppsett-katalogen klikker du på theme.liquid.

2. Finn den avsluttende </head>-taggen i koden. Lim inn følgende kode på en ny linje like over den avsluttende </head>-taggen:

{{ '//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.3/jquery.min.js' | script_tag }}
  1. Klikk på Lagre.

Opprett en kodebit for leveringsdato

For å opprette en kodebit for leveringsdatovelgeren:

Inkluder kodebiten på handlekurvsiden

Slik inkluderer du kodebiten for leveringsdato på handlekurvsiden:

1. I Deler-katalogen klikker du på main-cart-items.liquid.

2. Finn den avsluttende </form>-taggen i koden. Lim inn følgende kode på en ny linje like over den avsluttende </form>-taggen:

{% render 'delivery-date' %}
  1. Klikk på Lagre.

Du har nå et tekstfelt for leveringsdato på handlekurvsiden. Når du klikker i tekstfeltet, vises det en kalender:

Leveringsdatovelger

Datovelgeren som brukes i denne tilpasningen er et kontrollprogram fra jQuery UI-biblioteket.