Tilpasse temaer

Etter at du har valgt et tema som definerer det generelle utseendet til nettbutikken din, kan du tilpasse temaet slik at det passer den unike merkevaren din. Du kan bruke temaredigeringsprogrammet til å tilpasse temainnholdet og innstillingene fra Shopify-administrator. Temaredigeringsprogrammet inkluderer en forhåndsvisning av temaet og et sidefelt eller en meny du kan bruke til å gjøre endringer i temainnstillingene og til å legge til, fjerne, redigere og sortere innhold. For mer informasjon om hvilke seksjoner og innstillinger som er tilgjengelige for temaet ditt, kan du se temadokumentasjonen.

Hvis temaet ditt ikke inkluderer innstillinger for endringene du vil gjøre, og du er komfortabel med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere temakoden.

Før du tilpasser temaet ditt

Før du tilpasser temaet ditt, er det lurt å utføre følgende oppgaver:

• Dupliser temaet for å opprette en sikkerhetskopi. Da blir det lettere å forkaste endringer og starte på nytt hvis det er nødvendig.
  • Sørg for at du forstår hvilket brukerstøttenivå som er tilgjengelig.
  • Finn ut mer om kravene og beste praksis for opplasting av bilder.