Legg til kundeavatarer i butikken

Ved å integrere kundeavatarer i butikken forbedrer du brukeropplevelsen ved å vise kundens Shop-kontoavatar når de er logget på, i stedet for det generiske kundekontoikonet. Denne funksjonen bekrefter visuelt til kunden at de er logget på, og gjør handleopplevelsen mer personlig.

Kvalifikasjonskrav

Avatarfunksjonen er aktivert som standard i Dawn-temaet. For å legge til kundeavatarer i butikken, må du kontrollere at Shop-kanalen er installert, og at Shop Pay er aktivert.

Legge til kundeavatarer i butikken

Steg

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.
  3. Velg Vis avatar i seksjonen Overskrift.
  4. Klikk på Lagre, og deretter på Publiser.

Når du har aktivert avatarinnstillingen vises den i overskriften, men den nøyaktige plasseringen kan variere avhengig av andre innstillinger som er aktivert i overskriften. Hvis du vil endre plassering på avataren, kan du bruke Liquid-filteret for kundeavatar når du redigerer temakoden.