Skjul handlekurvknapper på produktsider

Du kan skjule muligheten for at kunder kan legge produkter i handlekurven ved å tilpasse produktets mal, og skjule bestemte blokker knyttet til å legge produkter i handlekurven. Deretter kan du tilordne produktmalen til ett eller flere produkter som du ikke ønsker at kundene skal kunne legge i handlekurven. Det betyr at handlekurvknappen ikke vises på produktsidene som du tilordner den nye produktmalen til.

Du ønsker kanskje å skjule handlekurvknappen fra bestemte produktsider i et av følgende tilfeller:

• Du har behov for at kundene kontakter deg for å få et tilbud på produktet.
  • Du har behov for et alternativ for forhåndsbestilling i stedet for handlekurvknappen.
  • Du selger tilpassede produkter som produseres på bestilling, og du har behov for at kundene kontakter deg angående krav til produktet før de gjør et kjøp.

Du kan bare tilordne produktmaler til produktsider dersom de er tilordnet det publiserte temaet. Hvis du oppretter en ny mal i et tema som ikke er det publiserte temaet, må du først publisere temaet for å tilordne maler til produkter.

Finn ut mer om å opprette nye maler og bruke maler for produkter.

Skjul handlekurvknappen for bestemte produkter

Som standard tilordnes produkter malen Standardprodukt. Du kan opprette en separat produktmal med navnet not-for-sale for å skjule handlekurvknappen for ett eller flere produkter, men la andre produkter ligge tilgjengelig for salg i nettbutikken.

Opprett en not-for-sale-produktmal

For å tilpasse bestemte produkter uten å gjøre endringer i malen Standardprodukt må du opprette en ny produktmal.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.
  3. Klikk på rullegardinmenyen Startside, og klikk deretter på Produkter > ⊕ Opprett mal.
  4. Skriv inn et navn for den nye malen i feltet Navn i dialogboksen Opprett en mal, som for eksempel not-for-sale, og klikk på Opprett mal.
  5. Gå til blokkene Mal > Produktinformasjon i navigasjonssidefeltet Seksjoner, og gjør følgende endringer:

1. Hold markøren over blokken Antallsvelger, og klikk på øyeikonet for å skjule blokken.
    2. Hold markøren over blokken Kjøp-knapper, og klikk på øyeikonet for å skjule blokken.
    3. Valgfritt: Hold markøren over blokken Pris, og klikk på øyeikonet for å skjule blokken.
  6. Valgfritt: Hvis du ønsker å legge til tekst på produktsiden for å gi kundene mer informasjon, som for eksempel en dato for når salget forventes igangsatt igjen dersom produktet er utilgjengelig, kan du legge til og tilpasse en ny blokk ved hjelp av følgende trinn:

1. Klikk på ⊕ Legg til blokk > Tekst i seksjonen Produktinformasjon for å legge til en tekstblokk.
    2. Klikk og dra den nye tekstblokken til ønsket plassering på produktsiden.
    3. Legg til teksten i feltet tekst i sidefeltet med innstillinger for tekst.
    4. Velg din foretrukne tekststil.
  7. Valgfritt: Hvis du ønsker å legge til et kontaktskjema, kan du legge til og tilpasse en ny seksjon på produktsiden ved hjelp av følgende trinn:

1. Klikk på ⊕ Legg til seksjon > Kontaktskjema i panelet Mal.
    2. Klikk og dra den nye seksjonen Kontaktskjema til ønsket plassering på produktsiden.
    3. Du kan tilpasse kontaktskjemaet slik du ønsker i sidefeltet med innstillinger for kontaktskjemaet. Du kan for eksempel redigere tekstfeltet Overskrift for å vise en handlingsoppfordring, som for eksempel Send oss en forespørsel om å bli satt på ventelisten.
  8. Klikk på Lagre.

Tilordne malen not-for-sale til et enkeltprodukt

1. Gå til Produkter fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på navnet på produktet du ønsker å skjule handlekurvknappen for.
  3. Klikk på rullegardinmenyen i seksjonen Temamal, og velg deretter malen not-for-sale.
  4. Klikk på Lagre.

Tilordne not-for-sale-malen til flere produkter samtidig

1. Gå til Produkter fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på avmerkingsboksene ved siden av produktene du ønsker å skjule handlekurvknappen for, og klikk deretter på Masseredigering.
  3. Klikk på Kolonner i masseredigeringsprogrammet, og klikk deretter på Mal for å legge til Mal-kolonnen i tabellen i redigeringsprogrammet.
  4. Angi Mal til product.not-for-sale i hver av produktradene.
  5. Klikk på Lagre.

Skjul handlekurvknapper for alle produkter

Hvis du vil skjule handlekurvknapper for alle produkter men fortsatt la kunder bla gjennom butikken, kan du tilpasse malen Standardprodukt slik at endringene gjelder alle eksisterende og fremtidige produkter.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.
  3. Klikk på rullegardinmenyen Startside, og klikk deretter på Produkter > Standardprodukter.
  4. Gå til blokkene Mal > Produktinformasjon i navigasjonssidefeltet Seksjoner, og gjør følgende endringer:

1. Hold markøren over blokken Antallsvelger, og klikk på øyeikonet for å skjule blokken.
    2. Hold markøren over blokken Kjøp-knapper, og klikk på øyeikonet for å skjule blokken.
    3. Valgfritt: Hold markøren over blokken Pris, og klikk på øyeikonet for å skjule blokken.
  5. Valgfritt: Hvis du ønsker å legge til tekst på produktsidene for å gi kundene mer informasjon, som for eksempel en dato for når salget forventes i gang igjen hvis produktene er utilgjengelige, kan du legge til og tilpasse en ny blokk ved hjelp av følgende trinn:

1. Klikk på ⊕ Legg til blokk > Tekst i seksjonen Produktinformasjon for å legge til en tekstblokk.
    2. Klikk og dra den nye tekstblokken til ønsket plassering på produktsiden.
    3. Legg til teksten i feltet tekst i sidefeltet med innstillinger for tekst.
    4. Velg din foretrukne tekststil.
  6. Valgfritt: Hvis du ønsker å legge til et kontaktskjema, kan du legge til og tilpasse en ny seksjon på produktsidene ved hjelp av følgende trinn:

1. Klikk på ⊕ Legg til seksjon > Kontaktskjema i panelet Mal.
    2. Klikk og dra den nye seksjonen Kontaktskjema til ønsket plassering på produktsiden.
    3. Du kan tilpasse kontaktskjemaet slik du ønsker i sidefeltet med innstillinger for kontaktskjemaet. Du kan for eksempel redigere tekstfeltet Overskrift for å vise en handlingsoppfordring, som for eksempel Send oss en forespørsel om å bli satt på ventelisten.
  7. Klikk på Lagre.