Legg til en kunngjøringslinje

Du kan legge til en kunngjøringslinje i nettbutikken for å fremheve viktige opplysninger om bedriften, som følgende informasjon:

• eventuelle leveringsforsinkelser eller områder som ikke godtar internasjonale forsendelser
  • eventuelle nye eller oppdaterte sider med retningslinjer
  • eventuelle kampanjer som tilbys nå, som et salg eller nye gavekort

Noen temaer har en innebygget funksjon for kunngjøringslinjer, mens andre krever at du laster ned en app for å vise en kunngjøringslinje.

Sjekk om temaet ditt har en funksjon for kunngjøringslinjer

Bruk en av følgende metoder for å sjekke om temaet ditt har en funksjon for kunngjøringslinjer:

• Gå til Nettbutikk > Temaer, og klikk deretter Tilpass. Hvis temaet ditt har en kunngjøringslinje, vises Kunngjøringslinje i listen over seksjoner eller i «Overskrift»-innstillingene.
  • Se temaets dokumentasjon. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du se Gratistemaer fra Shopify.
  • Kontakt temautvikleren. Hvis du bruker et tema som støttes av Shopify, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Hvis temaet ditt har en innebygd funksjon for kunngjøringslinjer, følger du temadokumentasjonen for å legge den til i nettbutikken. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du se Gratistemaer fra Shopify.

Hvis temaet ditt ikke har funksjonen for kunngjøringslinjer, eller den innebygde funksjonen ikke har de innstillingene du ønsker, kan du laste ned en bannerapp.

Legg til en kunngjøringslinje

Du kan bare ha én seksjon med kunngjøringslinje i temaet, men du kan legge til opptil 12 kunngjøringsblokker i kunngjøringslinjen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av temaet du vil tilpasse.
  3. Klikk på Legg til kunngjøring i seksjonen Kunngjøringslinje.
  4. Skriv inn kunngjøringsteksten i feltet Tekst.
  5. Valgfritt: Klikk på Kobling-feltet, og gjør en av følgende handlinger:

• Angi en URL-adresse for å sende kundene til et bestemt sted.
    • Bruk rullegardinmenyen for å velge en side fra nettbutikken.
  6. Klikk på Lagre.

Rediger kunngjøringslinjen

Du kan tilpasse kunngjøringslinjen på tre ulike måter:

• Stil: Velg et fargetema for å endre bakgrunns- og tekstfarge i kunngjøringslinjen.
  • Funksjon: Legg til en språkvelger, en land- eller områdevelger og ikoner for sosiale medier i kunngjøringslinjen.
  • Animasjon: Legg til flere kunngjøringer. Velg at kunngjøringene skal rotere automatisk, eller la kundene gå gjennom kunngjøringene manuelt ved hjelp av pilknappene.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Klikk på Tilpass ved siden av temaet du vil tilpasse.
  3. Klikk på seksjonen Kunngjøringslinje.
  4. Valgfritt: Velg Aktiver språkvelger for å legge til en språkvelger i kunngjøringslinjen.
  5. Valgfritt: Velg Aktiver land-/områdevelger for å legge til en land- eller områdevelger i kunngjøringslinjen.
  6. Valgfritt: Velg Vis ikoner på datamaskiner for å legge til ikoner for sosiale medier i kunngjøringslinjen.
  7. Valgfritt: Hvis du har flere kunngjøringer og ønsker å rotere dem automatisk, gjør du følgende:

1. Velg Automatisk rotering av kunngjøringer.
    2. Velg frekvensen for hvor ofte du ønsker at kunngjøringene skal rotere i glidebryteren Endre lysbilde hvert.
    3. Klikk og dra ⋮⋮-ikonet for å flytte kunngjøringen i en annen rekkefølge.
  8. Klikk på Lagre.

Skjul eller slett en kunngjøringslinje

Du kan skjule eller slette en kunngjøringslinje du ikke vil vise i nettbutikken. Ved å skjule en kunngjøringslinje fjernes den fra nettbutikken uten å slette den, og du kan fjerne den for å vise den i nettbutikken igjen. Sletting av en kunngjøringslinje er en permanent handling som ikke kan angres.

Steg:

Last ned en app for kunngjøringsbannere

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søk etter en app med banner message eller announcement bar.
  3. Klikk på en app for å vise siden med appoppføringer.
  4. Når du er fornøyd med appdetaljene klikker du på Legg til app.

For å legge til banneret i butikken må du følge installasjonsinstruksjonene for appen og eventuell dokumentasjon fra appens utviklere.